- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
Thunderzolee #22923 üzenetére
Örülök, hogy te így ki vagy tömve, én szívesebben cserélem ki magamnak, zsebemben meg marad 14-16 rugó...
Teszem hozzá nem vagyok teljesen műszaki analfabéta mint aminek nézel, kollégám revoe rollerén is kicseréltük a full tömör gumit, ugyan kisebb anyázások kíséretében, de fél óra alatt megvolt... -
DigitXT
félisten
válasz
Nade kérem... Egy defekt teljesen spontán bekövetkezhet... Ha csak akkor kezd vakarózni, amikor már lapos a kerék, akkor napokig kiesik a roller használatból: milyen évek? Van bárki itt a topikban, akinek éveket elment a (felfújható kerekű) rollere defekt nélkül? Kötve hiszem... (Tömör gumit használók ne jelentkezzenek!)
Ha defekted lesz, és van egy picike műszaki érzéked, és van otthon hozzávaló is, akkor fogod és kicseréled magadnak: már másnap gurulhatsz újra. Rollerszerviz is ha be van táblázva, akkor várhatsz rájuk, és csengethetsz is, mint a katonatiszt.
Achilleushoz gyártottam külső akkut. A tulaj roller szervizben vett hozzá gumikat* és fel is szereltette. 15K volt a munkadíj. Mondom az derék... Kerekenként.
(Akinek van kidobni való 15-30K-ja, szaladjon roller szervizbe minden defekt után.)
*: nyilván ez is feláras a kínai rendeléshez képest, bár érthető hiszen polcon van...
Szerk: 12.5" PMT gumihoz rendeltem belsőt. 4 db-ot is. Pedig lehet, hogy egy se kell majd(!) idővel, de amíg nem sikerült a megfelelő szelepet beraknom a felnibe, hogy tubeless legyen, hát igen jól jött, hogy bele tudtam rakni belsővel. Működik... Lenne egy defektem, nos van tartalék gumi itthon. Két éve rohangálhattam boltba, hogy meglegyen a javítás... (Egyáltalán nem felesleges ilyesmire felkészülni.
)
Szerk2: tömör gumit mondjuk nem vennék tartalékba én sem! Egyrészt, mert tök szívás átcserélni, másrészt lehetnek kellemetlen "mellékhatásai" a használatának. Többekközt: az nem lesz defektes = nem tudsz kísérletezni a zselés belsejűvel.
-
aDic
tag
válasz
Ninebot 10"-os kerékkel szerelt rollereknél a belsővel rendelkező gumi helyett fel lehet rakni egy az egy-egyben a zselés belső nélkülit? (pl. D sorozat és F25) Az ok, hogy szelep kell hozzá, de a felni ezeken ugyanolyan, mint a zseléseken? A gumiköppeny körbe rendesen felfekszik, hogy ne engedje el a levegőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest