Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
üzenetére
Én kb. 20-25 éve nem ültem bringán, de régen jó sokat tekertem. Azóta néha egy-egy nyaralás alkalmával a hotelek bringájára felültem pár kilométerre és kb. ennyi.
Bár nem önerőből hajtod az elektromos rollert (jó esetben), de ahogy látom a hirdetésekből, nagyjából az első 100-200 kilométer a vízválasztó.
Én sem sokszor álltam fel rá, de abból az egyik 30+, a másik meg közel 30 kilométer volt. Nálam ez már nagy dolog, és ha ezek után tetszik akkor bevált.
Ma elvileg beverem rajta az első százast.Szerintem az utak állapota és a közlekedés egyéb résztvevői nagyon meghatározók. Én autósként nem vettem észre, hogy a gyalogosok között is ennyi hülye van. Akik például a bringa úton lehajtott fejjel nyomkodják a telefont és ők vannak felháborodva, ha szólok. Néha pont ezért érzem jobbnak az utat.
Nem mintha az autóban nem nyomkodnák sokan a telefont.
-
st6969
őstag
válasz
üzenetére
"Ha van app, talán ott van ügyfélszolgálat benne esetleg nem?"
Hát ez az, nincs. Van pár gyakori kérdés-válasz, ha nagy aggodalmadban egy idegen város kellős közepén van fél órád olvasgatni, akkor jó az is, persze. NEM tudod őket felhívni, de főleg nem magyarul.
"hogy ne jusson nagyon eszembe tőlük bérelni"
Én jó párszor béreltem már. Bérelj nyugodtan (tényleg). Amikor nincs gond, akkor minden sima, 5*. De ha felhívnád őket, mert valami gondod adódott, akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Drum 'n' bass
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ma elvileg beverem rajta az első százast.