Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz CsiguszMaxim #7615 üzenetére
köszöntem a képet ^^ picit enyhíti a lost iránti vágyakozásomat
-
hoffman_
nagyúr
válasz CsiguszMaxim #7615 üzenetére
Tetszetős Nem tudja valaki, hogy ilyesmi fa-alaú ( ) háttereket honnan lehet leszedni?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
MODERÁTOR
-
[pod]Diablo
őstag
válasz CsiguszMaxim #7645 üzenetére
az a dock az objectdock,iconokat innen tudsz leszedni hozza,vagy rakeresel hogy neked zold iconok kellenek,beirod keresobe h green pl,vagy ami a jobb de idoigenyesebb megoldas hogy keresel iconokat amik alapjaba veve tetszenek,es photoshoppal atszinezed oket.nagyon jo orat yahoo widget engine-el tudsz berakni es en ezt ajanlanam ra.idojarast es egyebet samurizezel tudsz berakni,legalabbis ezzel lehet a legjobbakat szerintem,ha nem akarsz bele sok munkat fektetni akkor itt van ez,samurizehez pedig itt az idojaras plugin es itt van hozza 1 remek leiras Gh0sT kollegatol.a samurize.com-rol lehet meg jo par hasznos dolgot leszedni a progihoz ha mukodne az oldal-.-,ha kell meg vmi segitseg szolj: )
[ Szerkesztve ]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
válasz CsiguszMaxim #7647 üzenetére
orulok hogy segithettem: ),am eddig jol alakult,igy tovabb: )
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
stvnppp
senior tag
válasz CsiguszMaxim #7709 üzenetére
-
stvnppp
senior tag
válasz CsiguszMaxim #7711 üzenetére
Nem tudom, talán ebben nem lehet semmilyen hőmérsékletet kiíratni, de már láttam olyan gadgetet, amivel igen. (Ha keresel, biztos találsz is) Amit anno láttam, ahhoz kellett egy külön progi, ami le tudta olvasni a hardver adatait, és azon keresztül tudta mutatni. Próbálkoztam én is vele, de nekem valamiért nem sikerült...
-
Bling95
őstag
válasz CsiguszMaxim #7715 üzenetére
azta megkérdezhetem hogy milyen oprendszerrel vagy hogyan és mivel csináltad ?
nagyon tetszik -
őstag
válasz CsiguszMaxim #7745 üzenetére
Akkor mit szólszehez?
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
stvnppp
senior tag
válasz CsiguszMaxim #7792 üzenetére
Bocsi, ha ezzel megsértettelek volna, nem Téged akartalak ezzel minősíteni, hiszen nem is ismerlek, hogy is tehetném... Nem is volt szándékomban. Hanem a módszert írtam le 'szlengben', azt a módszert, ami egyébként abszolut célravezető volt/lehet.
-
Bopez
tag
válasz CsiguszMaxim #7833 üzenetére
Úúúúú a játék ikonok nagyon menőőők...
Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
winfier
senior tag
válasz CsiguszMaxim #7833 üzenetére
A baloldali oldalsávot mivel lehet megcsinálni?
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
faber24
őstag
válasz CsiguszMaxim #8754 üzenetére
Ez Hermione? Nehogy elvarázsoljon Potter
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest