- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm mindenkinek. Ilyen lett.
-
csokad
senior tag
Sziasztok. Valaki tudna valami tetszetős működőképes egyszerű facebook-rainmeter skint? Előre is köszi.
-
doncortio
senior tag
Hali, nekem ez a hátterem:
Én lőttem, tudtok hozzá illő XP-s desktopot ajánlani?
Válaszokat köszönöm
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
killergyuszi #22876 üzenetére
A Hés W értékekkel tudod változtatni a képméretet.
PreserveAspectRatio=1 (ezzel "bekapcsolod a méretarányos kicsinyítést)
H=40 -
-
Laccoss
addikt
válasz
killergyuszi #22876 üzenetére
Első hozzászólást azért érdemes lenne elolvasnod, főleg a linkelt oldalakat, ott kb a kérdéseid 90%-ra választ kapsz.
-
Hogyan lehet megcsinálni az alul lévő indítótexteket?
-
killergyuszi
tag
válasz
pocokxx #22875 üzenetére
Köszi, már működik is.
Az a baj, h nem értek hozzá, így volna még problémám.
Pl a készített ikon, ugyan akkora lett mint az eredeti kép, és eléggé kitakarja a fél képernyőt.
Aztán nem tudom átrakni sehova.
Ja és olyan extra kívánságom is lenne, hogyha ráviszem az egeret legyen kicsit nagyobb. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
killergyuszi #22873 üzenetére
Adni kell neki egy "főcímet"
[parancsikon1]
Meter=Image
.... -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
killergyuszi #22868 üzenetére
ha dupla kattintással akarod a parancs így módosul:
LeftMouseDoubleClickAction= ....
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
killergyuszi #22868 üzenetére
Persze: valami ilyesminek kell lennie:
Meter=Image
ImageName=kepneve.jpg
LeftMouseDownAction=!Execute ["C:\Program Files\program\amitelakarsz\inditani.exe"]
elmented .iniként a Doc/rainmeter/skin mappába (esetleg egy új mappát csinálhatsz ezen belül) mellé rakod a képet, amit használni akarsz, rainmeterben refresh all; aztén confignál betallóz és használ. -
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Olyat szeretnék csinálni, hogy egy magam által választott képet parancsikonná alakítani, vagy olyasminem értek hozzá.
Szóval olyan lenne mint a sima ikonok az asztalon, csak bárhová rakhatnám igazítás nélkül és kisebb nagyobb is lehetnem + nem lenne alatta név... akár egy kattintásos is jó lenne...
Nekem rainmater van, esetleg abban meg lehet oldani?
A másik kérdésem az, hogy a sima rainmeter-es orábaan a dátumot hogyan tudom magyarra állítani?
köszi.
ja és a saját asztalom,kezdőként.
http://mobilarena.hu/dl/upc/2011-08/19/193509_bvbxjteqoakey9hm_asztal.png[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bAtt001 #22866 üzenetére
Uhh, Blow-ban nagyon szívesen rendelkezésére bocsátanám amit "elvár"
Imádom ebben a számban, fuh. Bár a Take it off-ban se gyenge
-
capulet75
addikt
Köszönöm.Igazából nem tetszenek, másra számítottam. Azt hiszem még is megpróbálok megbirkózni a Rainmeterrel. Azért mégegyszer köszi.
-
Gabás
addikt
válasz
Kombat #22861 üzenetére
64 bites rendszerhez inkább itt
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Van olyan desktop ami animált? Kissé unom már hogy csak egy kép.
-
Kobe
veterán
arra gondolok hogy deviantarton is kurvakeves az olyan ikonpakk amiben minden olyan program megtalalhato amit hasznalok
pl bongeszobol van benne opera meg firefox de nincs chrome
van pl winamp de nincs foobar mondjuk meg hasonloktehat van egy pakk ami tetszene de a hianyzo darabokat mindig mashonnan kell levadaszni igy gyakran hulyen fog kinezni az eredmeny mert sem stilusban de gyakran meg meretben sem egyeznek az ikonok
ha meg talalok egy teljes pakkot az altalaban tok mas kinezet mint amit eredetileg kerestem -
UdVi86
aktív tag
Ha nincs számodra megfelelő, akkor csinálni kell. Szükséges hozzá egy Photoshop, egy színlopó (pl. Pixie) (hogy kb. tudd milyen színű az alkalmazás ikonja) és egy letisztult ikonpack .png formátumban (pl. Token).
Csináltam gyorsban párat:
Az elkészítés menete: Megnyitod a Token ikont > Adjusments panelen klikkelsz a Photo Filterre > ezután kiválaszthatod a megfelelő színt és denzitást. Ha több színből áll az ikon, akkor a megnyitás után pl. Lasso Tool-al kijelölöd a színezni kívánt részt.
A .png-t ezek után átkonvertálod .ico-ba és kész is vagy.
-
Kobe
veterán
válasz
atesz117 #22845 üzenetére
hát ez még gyengébb felhozatal mint ami a deviantarton van. Továbbra is él még az eredeti kérésem kérdésem, főleg mivel nem iconpackagerhez hanem objectdockhoz keresek ikonokat így jó lenne ha relative pontos lenne (pl google chromehoz ne internet exploerert kelljen használni, stb)
[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
pincehely #22801 üzenetére
Már csorog is, nagyon szépen köszönöm, a magam nevében
bAtt001:
Jááj, nagyon ott van a topon a macskád
Recon:
Szokás szerint, egyszerű, és nagyszerű. Az összes desked nagyon jó, azt kell, hogy mondjam
#22822, Tamás:
Te pedig a különdíjas vagy
Ilyen isteni hátteret ritkán látni, Kesha a szívem csücske. (sajnos túl van retusálva, de még így is csúcs)
-
Kobe
veterán
nincs valakinek valami normális, nem túl kirívó, hanem egyszerű, relatíve letisztult, ám színes ikonpakkja objectdockhoz ?
ezeknek kellene mindenképp benne lennie:
total commander
valami dvd író (ha van infrarecorder mégjobb)
media player
winamp
trash
google chrome
utorrent
skype, msnkinézetben valami nagyon hasonló érdekelne, mint mondjuk az apple macbookokon levő ikonok
-
rii
nagyúr
nagyon köszi!
te honnan töltötted le annó, vagy honnan lehet .... ?
ez az lenne? úgy értem XP-s verzió?jahogy ez az .... (LS Installer)
-
válasz
bAtt001 #22823 üzenetére
Hát jó van, azért egy kicsit fosósoppolva van.
Amúgy meg azért élőben is jól néz ki, sőt kint voltam a koncertjén ráadásul az ezüst VIP részlegben, és jó közelről láttam + még szereztem ezüst csíkokat is, amit a koncert alatt és végén csak az ezüst VIP részlegbe lőttek. Ja és nem utolsó sorban magyar (igaz, hogy Amerikában született, de a rokonai mind magyar).
A zenéje viszont király, főleg a remix albuma.[ Szerkesztve ]
-
-
M@dridista
csendes tag
http://customize.org/screenshots/84234
Távol álljon tőlem bárminemű nagyképűség... egyszerűen csak meglepődtem amikor felmentem, hogy ott van.
-
Adamis
őstag
válasz
M@dridista #22813 üzenetére
A 800 oldal közül melyiken találom meg?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Mert szép munka!
-
Greenebola
senior tag
válasz
Nagyon jó "Hot teacher" Grat!!!
-
M@dridista
csendes tag
Az milyen komoly, hogy a customize.org főoldalán a "Popular Additions" -nál az én egyik asztalom is ott van már...
Jó érzés.
-
rii
nagyúr
kicsit másjellegű prog. felől érdeklődnék itt, mint a szokásos ...
98-ban volt a litestep, és volt rá StarCraft skin is ...
nem tudom ... találkozott-e valaki vele ..
-
törölt tag
válasz
ntomka #22809 üzenetére
nem, az awn-t lecseréltem, mert a weather applet-je folyamatosan connection error-ral szemetelte tele az értesíŧési területet. ez sokkal jobban működik, bár számomra érthetetlen módon a cairo dock függősége a unity csomag
egyébként egész pofásan megy, csak azért kell a dokk, mert nem tudom megszokni, hogy nem látom az értesítéseket a képernyőn. azért hívják őket értesítésnek, fel nem tudom fogni, hogy a gnome csapat mit gondol...
-
pincehely
addikt
118 kiváló minőségű, nagy felbontású háttérkép, tőlem-nektek.
A legkisebb felbontás 1080P.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nők, nőügyek (18+)
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mégsem évtizedek múlva tarolnak a kvantumszámítógépek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...