- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Degeczi #26720 üzenetére
Ez működik, félreértesz. AZW3-ban ugyan nem próbáltam, de egy elválasztás nélküli Word-öt kigeneráltam EPUB-ba, majd rányomtam az Elválasztás gombra, és kész is volt az elválasztásos EPUB. Gondolom AZW3-ban ugyanígy működik.
Ami nem működik nekem, az az, hogy fogok egy megvásárolt, elválasztást tartalmazó EPUB-ot, behúzom a Calibre-be, majd Konvertálás és AZW3-ra. A konvertált fájlban már nem lesz elválasztás. Ha itt rányomok az elválasztás gombra, akkor megint belerakja, de az már a saját szótáram alapján, utófeldolgozással.
Én fent arra gondoltam, hogy direktben az EPUB->AZW3 konvertálás esetén elveszíti azokat az elválasztásokat, amiket a kiadó rakott bele, de újra bele lehet rakni kézzel. Legalábbis nekem elveszítette.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!