Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz marquuard #22771 üzenetére
Világos, acél szíjasból ez ugrott be.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
pulutodurumo
őstag
válasz marquuard #22776 üzenetére
40mm azért nem nagyon kicsi, inkább mondanám közepesnek. A Parnisnak van pár nagyobb darabja.
A klasszikus, van itt a topikban is pár darab. Jó a SeaGull szerkezet benne, csak javítani ne kelljen. Kevés órás vállalja.
Vagy mondjuk ez? Van több színben is."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Jenne
őstag
válasz marquuard #22776 üzenetére
Szia!
Én is csak az azon az oldalon olvasható kommentekre tudok hagyatkozni, ott azt írják hogy vagy a GJ16034S jelölésűben - Seiko NH36A (eredeti) szerkezettel vagy GJ16034M jelölésűben - Miyota 8205(eredeti) szerkezettel szállítják. Ha jól értelmezem akkor már most inkább a Miyota-val jönnek csak.
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Breki
veterán
válasz marquuard #23004 üzenetére
Ha jól tudom akkor az eredetin, nincs is nagy másodperc mutató
A baloldali a másodperc jobb oldali meg a 7 napos járástartalék
De lehet nem is ugyanaz a számok is másként vannak.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
Fall-N
veterán
válasz marquuard #23146 üzenetére
Legalább ha kell szervíz akkor órás ránéz és találni hozzá alkatrészeket is. Cadisen csoda 28800-as werkjéhez csak komplett szerkezet csere árán lehet javítást csinálni, ha bemondja az unalmast.
nebancsa: Vannak, transzreflektív kijelző a kulcs. Drágább órákban meg az AMOLED mellett ott az AoD, mint a telefonoknál. Amúgy jogos, mert én sem szeretem ha sötét és üres a kijelző, mutassa csak az időt (és információkat is) ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz marquuard #23193 üzenetére
Heimdallr néven futna, de a köznyelv mindenhol Sharkey-nak hívja őket
148 euró lett a vége, szállítással együtt. Nem az official oldalról rendeltem, hanem Aliról a Merkur webshop-ból, mert 7 napos szállítást ígértek FedEx-el, és 5 nap lett végül (az állam még keresem ).
Ha majd bevállalom az MM300-at, azt is tuti innen fogom rendelni (az 260körül van).
A lume tényleg nagyon jó, 2 perc napon tartózkodás után is szépen világít elég sokáig. És kéken!! (ez volt az egyik ok emellett).
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz marquuard #23198 üzenetére
Lapátkezű meg a magasabb növésű urak, mi az átlag 175-180-al nem vagyunk célcsoport. De érdekes nekem is, hogy ez az SKX méret a minimum, a Citizen hasonló kategóriája (promaster?!) már kicsinek érződött a próbán, ez nem. A kamu deepsea rolexem meg imádom, de az jó nagy is
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
dzsi23
addikt
válasz marquuard #23324 üzenetére
Alin olcsóbb... már-már olyan olcsó, hogy majdnem elfeledteti velem a méretét. De csak majdnem.
-
dzsi23
addikt
válasz marquuard #23326 üzenetére
Én hiszek annak a vásárlónak: acél, zafír, 100m, Miyota, 42mm... rossz nem lehet.
Hasonló dizájnból én egy Mathey-Tissot órán gondolkodtam (acél, ásványi üveg, 50m, Ronda kvarc szerkezet, 40mm, "swiss made"), ami jomashopról csak 80$. Viszont van 35$ szállítási költség, és valszeg áfa is játszik (amire a Pagani esetén kisebb az esély), így 45k forint körül lenne a vége, ami már nem annyira csábító, mint a 80$. -
dzsi23
addikt
válasz marquuard #23343 üzenetére
Ha a Pagani "Datejust"-ra gondolsz, akkor nem fogja átvenni a csuklód a színt. Természetesen nem anyagában színezett, hanem PVD bevonat van rajta, ami eléggé tartós, de a sérülések jobban látszanak rajta, mint a bevonat nélkülin, mivel alatta minden esetben sima acél színe van. Leginkább az éleknél lehet problémás, ezen az órán meg rengeteg él van, így én inkább hanyagolnám az arany színt. Kivéve, ha nem hosszútávra tervezel vele, mert akkor mindegy.
(#23344) T0mcs:
Ha csak a pontosság számít, akkor egy olcsó kvarc még mindig pontosabb, mint a spring drive (1s/d), de igen, annál már van értelme a másodpercstopnak. A Bulova viszont (nagyrészt) bármelyik halandó számára elérhető, a Grand Seikoval ellentétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest