Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Miért nem zárod Te?
Amúgy nálam mindig elindul a gép, mikor berakom a videókártyát. Ahogy csúsztatom be a a hátsó kivágás mentén egy ott lévő lefogatóba (ami valamivel az alaplap mögött van) mindig beindul a gép. Persze ha direkt próbálom, soha nem sikerül, így nem is igazán jöttem rá miért van ez. Sztem rövidre zárok valamit, de hogy mit azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Nvidia GeForce GTX 660 videókártya
- Eladó Apple Watch Series 4 GPS 40mm Szürke
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest