Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Vagy csak egyszerűen megtetszik valami és ahhoz ragaszkodik az ember...
Kb olyan ez mint egy jó hangfal, ott is hallgatózni kell mire döntés születik.
Szóval ne legyünk restek és szaglászunk amennyit csak lehetséges, mert úgy a saját ízlésvilágunk is csak finomodhat, a pénztárcánk meg rövid idő alatt leadhat pár g-ot!
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Egyébként az a vicces, hogy a jobb parfümök nem feltétlenül kerülnek többe, mint a szar, de divatos illatok. Pl. bemész a Douglas-be és valami vacak, agyonhypolt divatillatért (100ml) elkérnek 30+ ezer forintot, ugyanennyiért elmész a Parfüm Neroli-ba vagy Zólyomi Zsolthoz és remek illatokat választhatsz.
Én már abszolút nem foglalkozok ezekkel a Douglas-ban árult parfümökkel. 1-2 még van, ami érdekel, de ha van tapasztalatod, akkor egy idő után annyira egyforma az összes, hogy megunod. Én már vagy 4-5 éve tesztelek komolyabban parfümöket, hamar rá is untam az ilyen Paco Rabanne (de akár egy Boss-t is említhetnék, ami ugyan különb, de egy idő után szintén unalmas) szintű dolgokra.
Lehet ezt sznobságnak hívni, én inkább keresek valami izgalmas, egyedi illatot (ha ettől sznob vagyok) - akár drágábban (de legtöbbször nem).
Egyébként nem is csodálkozom. Nálunk abszolút nem divat komolyabb parfümöket hordani, mindenkin ugyanazt a szart érzed, ha megfigyeled, nulla egyediség. Van egy szűk réteg, aki ebből ki tud lépni és kb. itt véget is ért a történet.
Csak néhány, ami szerintem jó:
Byredo Accord Oud
Byredo Bullion
HdP Ambre 114
Mona di Orio Ambre
Mona di Orio Oud
Mona di Orio Vanillestb..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
irigyellek...
Douglas-ben 18-19k a Prada szettje (50/50ml csak), neten ugyanennyi a 100/100-as szett, itt meg bő 14k, én ajánlom figyelmedbe az illatot, de nagyon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
és tényleg női bakker
teljesen olyan, mint a férfi, nagyon megkavart...14-ért van 100ml-s férfi, meg 11-ért 50-es, az sem rossz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
paatrick
őstag
válasz kexksz #20678 üzenetére
Mammut 2 Douglasban biztos van, 1 hónapja voltam. Ha valami nem lenne kirakva kérdezz rá, mert a stand mögötti szekrényben egy fióknyi teszter van elrakva
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
pohár
félisten
válasz kexksz #20751 üzenetére
Gucci Intense Oud hasonlít rá, de nem olyan nyers, és kicsit gyümölcsösebb, pont azokban más kicsit, amit nem szerettem a Black Afganoban
-
El Gringo
senior tag
válasz kexksz #20761 üzenetére
semmi baja az új batches Afganónak.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
pohár
félisten
válasz kexksz #20761 üzenetére
az enyém 2020-as, nem egy beastmode, mint a Black Afgano, de kellemesebb szerintem, én jobban szeretem
meglehet, hogy nem tart annyira, mint egy 5 évvel ezelőtti batch, de ez van, nem tudsz mit csinálni...
-
őstag
válasz kexksz #23194 üzenetére
Kiváló alkalom ez most arra h vegyél 5ml dekantokat olyan parfümből, ami mindig is érdekelt, de sosem merted megvenni. Ezzel a helyi parfümátfújó kistermelőket is támogatod és kimosás után lesz újra felhasználható pici üveged is. :D
Beazonosításra ajánlom az öntapadó cetlit, ráírva h mi van benne. -
Petyuska111
tag
válasz kexksz #23194 üzenetére
Aliexpress, 5 vagy 10 ml-es, kb. 500 ft. Itthon 3500-ért árulják...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest