Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz volvoguy #23024 üzenetére
Érdemes lehet kipróbálni ezt, pont hogy Dior, Chanel, Armani 3as szüleményének gondolják sokan Office For Men Fragrance One
-
tibbike01
őstag
válasz Swatchboy75 #23034 üzenetére
A Mefisto 100% siker, de egy jóféle Aventus vagy Aventus Cologne is bomba.
A Xerjoff Nio is jó, de szerintem túlárazott és az én orromnak túl csajos.Amouge Reflection man vagy Sunshine man is jó lehet.
Esetleg a Tom Ford Neroli P. megosztó, de szerintem brutál jól működik melegben.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Tegnap esküvőben voltunk és Aventus for her-t fújtam magamra. Csodálatos illat, nem győzték kérdezni, hogy mi ez a földöntúli illat. Próbáljátok ki ha tehetitek.
Legszívesebben mixelném a Tom For Neroli P-vel, akkor igazi atombomba lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #23113 üzenetére
Oud Immortel brutál jó, kicsit olyan mintha kakó illata lenne én is szeretem, de a Gypsy Water is kúúl!
-
tibbike01
őstag
Baszki Prágában vagyok, bejöttem egy random Douglesbe és mit látok a polcokon?
Byredo, Tom Ford, Commes de Grancos, Replica, Armani Prive, Joe Malone illatok vastagon a polcokon[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Ma van egy kis időm
Egyik csuklómon Xerjoff Mefisto a másikon Armaf Club de Nuit Sillage.
A két illat ugye azonos vonal, a Sillage akarja utolérni a Mefistot...DE alul marad. Szépen kijön a minőségbeli különbség, a Mefisto citromába szívesen beleharapnék, szinte nem is az orromban, hanem a számban érzem az ízét. Lágy krémes nem bántó illat, olyan emberi, míg a Sillage szintetikus alkholos arconcsapós erős illat, hasonlít a Mefisto-ra, de nincs meg a varázslat, nem indítja be az "érzelmeket".
Azt hiszem végleg leteszek az arab illatokkal, volt már Afnan, Armaf, L'haramain...stb illataim, de mindig az lett a vége, hiányzik a minőség, a varázslat...persze érhető egy alig több 10ezres parfüm vs egy ~70ezres parfüm.
-
tibbike01
őstag
válasz Petyuska111 #23191 üzenetére
Terre D hermes és a a variánsai?
Vagy valamelyik citromos Atelier Cologne vagy Acqua di Parma.Én így indulnék el.
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #23245 üzenetére
Byredo kb ugyanaz, jó illatok, de nem tartanak hosszan, kb 4 óráig teljesen jók, jó minőség, de valahogy elgyengülnek pár óra után.
Amouage, Nishane, Xerjoff vonal a nyerő
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #23248 üzenetére
Na jó oud immortel az tényleg tartós, gondolom az oud alap miatt, kár hogy a gypsy waterről ez nem mondható el
-
tibbike01
őstag
Lehet túlzás a nem egy liga kifejezés, de én feljebb pozicionálom a Nasomatto és Orto Parisi illatokat, mint a Xerjoffot.
Előbbiek Extrait töménységűek és brutál tartósak, brutál minőséggel és totál egyediek, egytől-egyig. Igazi alkotó szabadsággal.A Xerjoffnak is vannak jól eltalált illatai, de általában nem hozzak a "váó" érzést és nem tartanak olyan sokáig. Szerintem.
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #23305 üzenetére
"Barátnőmnek tetszik"
Volt már olyan, ami nem tetszett neki?? A barátnőknek minden minden tetszik, csak fejezd már be a parfümpróbálgatást...
-
tibbike01
őstag
Jelentem tegnap a Balaton Soundon nagyot szólt a Tom Ford Neroli Portofino, igaz csak azok kérdezték, hogy mi van rajtam, akiket ismertem, de így is jó volt!
Felkerült a top1 nyári illat helyre megelőzve a Mefistot
-
tibbike01
őstag
válasz -secret- #23412 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Van valakinek tapasztalata? Mall.hu-n egész jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Jártam ma a Neroliban, 2 illatba lettem szerelmes.
Oud for Happiness Initio Parfums Prives -> hihetetlenül jól működik a citrus az ouddal. Nem gondoltam volna.
Amyris Homme Maison Francis Kurkdjian (köszi bbdzyx) -> annyira könnyű, kiegyensúlyozott és szerethető, közben brutáljó minőség végig.Próbáltam sok más illatot is, hoztam is pl Megamare, Teroni, Gently fluidity, Greenley...stb, de egyértelműen a fenti 2 illat nyert.
A Xerjoff 40 knots, ami még megmozgatott. Szintén nagyon jó illat.DE, nagyon elkeserítő ez a drágulás, ami a parfümök körül (is) megy, a pofám leszakad, olyan árak vannak. Tisztán emlékszem a 2-3 évvel ezelőtti árakra, 50ezerért lehett pl Amouage parfümöket venni...mostmeg?
KM-en és Fb csoportokon kívül tudtok olyan helyet, ahonnan elviselhetőbb áron lehet beszerehni a parfümöket? Kifogni jó áras illatokat?
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Ron Swanson #23441 üzenetére
Egyik sem, de tényleg, megtaláltad a 2 legunalmasabb, legjellegtelenebb tucatillatot...már ha érezni lehet őket fújás után kicsivel.
35k / 50ml-ért már egész jó illatokat tudsz kapni.
Pár példa:
Rasasi Zebra
Montale Red Vetiver vagy Boise Fruite
Guerlain Homme EDP -
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #23445 üzenetére
Az oud immortel-t nyáron használod?
-
tibbike01
őstag
Volt már valakinek szerencséje a Reflection 45-höz? Neroliban kérdeztem, még nem volt elérhető. Szerintem az évtizet illata lesz így első blikkre, habár ez már tényleg aranyáron van ugyanis "EXCEPTIONAL EXTRAIT", ami elvileg az extrait felett van
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #23491 üzenetére
Oud of Happiness? Teli üveg?
...és ezek után bemész a Douglessbe Ligh Blue meg Boss-t szagolni... bárcsak érteném az embereket
A Váci úti douglessben van Altier Cologne, Acqua di Parma, Tom Ford, oda esetleg betévedek.
De ezek a Dior, Boss, Armani, Versache...stb vonal annyira de annyira semmitmondóan unalmas, alkoholos designer, hogy sem időt sem pénzt nem ér. Miért próbálkoztok még velük? Azokon az árakon simán kaptok Montale/Mancera, Commes des Grancos...stb illatokat is.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #23496 üzenetére
Remek ötlet, én is itt vagyok Bp-n, jónéhány illattal. bbdzyx is itt lakik a környéken. Szervezzük meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest