Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz rtrace #93108 üzenetére

Ezekben a táblázatokban amit linkelsz a PE 0,8 =15 mm körüli . Mint említettem használhatsz akármilyen mértékegységet a zsinór meghatározására a PE szálak mennyisége azaz a PE érték és a mm azaz a vastagság között összefüggés van mert be kell szorítania abba az átmérőbe a PE szálakat. :) Ez a japcsi szabvány kiváló arra, hogy ők kontroll alatt tartják talán a csibészkedést ezzel. Kivéve a hamisítványok és esetleg a kereskedőknek a szövegeit. De csodát nem tudnak tenni. Ha megnézed a saját magad által bemásolt táblázatokat a 8 szálas és a 4 szálas között 0,01 mm különbség van a nagyon vékony méreteknél. Ahogy vastagodik ez a különbség is eltűnik.

Hidd el láttam már pár db fonott zsinórt. Azt is el tudom mondani mindegyik után ilyen olyan okokból visszatértem az eredeti power prohoz. . Hiába volt akárhány szálas meg akármilyen csendes rosszabb volt az eredeti power pronál összességében . Ráadásul több vizet is hoztak fel általában mint a hagyományos bevonat nélküli power pro. Ami télen nem mindegy.

Ha azt meg tudnák csinálni a japcsik, hogy az egyik zsinórjuk 0,10-es átmerőben annyi PE szálat tartalmaz mint a másik 0,15-ben akkor az egész piac az övék lenne. A sügerezéstől a harcsázásig. Részemről a téma lezárva mert kezd fárasztani mivel kell csukázni és mit tudnak a fonott zsinórok .

Új hozzászólás Aktív témák