- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
tepenzed #27845 üzenetére
Jók a Stég termékek, próbáltam sokat.
Viszont ami az én szemem nagyon szúrja, hogy szezonban egymást érik a képek, hogy stég ananászra jött ez a potyka, ez meg Sp6-ra stb.A beszámolókból csak a lényeg hiányzik: mennyi idő alatt és hány halat fogtál? Az nem derűl ki egyik beszámolóból sem, hogy a képen szereplő halon kívűl volt-e más is vagy csak azzal az egy hallal fényezzük a stéget?
Kedvencem Mária ( minden tiszteletem egyébként ) a Stég teszthorgásza, aki Kevén a töltésről szedi ki a 6 db 4 kilós potykát és elégedett! Pedig ha beűlne egy állásra és nem 40 méterre dobálna és nem Stég termékkel hanem erjesztett kukoricával és hallisztes kajával akkor betegre fogná magát a 8 + -os halakból. -
Steady74
Topikgazda
válasz
tepenzed #27845 üzenetére
megint nem tudok mást tenni, mint egyet érteni
kihasználják a közösségi média előnyeit, és bár nagyon óvatosan, de adagolják a Dovitot.
Beszélgettem pénteken egy kis horgász-webáruház tulajával. 50% körüli árrésről beszélt Walterbolt és HD tekintetében.. nem csoda a 40-70 milliós osztalék
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch