- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Teljesen egyetértek veled. A legtöbb user defaulton használ mindent,de ez eleg gyenge érv hogy akkor vegyük el az opciót azoktól akiknek meg kéne.
Amúgy ha szerinted egy custom launcher az ikonokról meg betütípusokról szól akkor valószínűleg nem tudod én meg sokan mások mire használnak egy nova launchert.
-
csubííí
senior tag
Az utolsó előtti bekezdésedre reagálva.
Részben ezért is használok Samsung telót.
Rengeteg extra dolog állítható a Samsung Goodlock alkalmazás belüli modulokkal.
Pl. sok-sok gesztus, egyedi kinézetű ikonok, állapotsorban eltűntethető jelzések, betűtípus, stb..., nincs szükség másik launcherre.
Mindent a "felhőbe" ment a rendszer, csak egyszer az elején kell mindentt beállítani.
Telefon csere után egy-két klikk, és minden úgy lesz és néz ki, mint az előtte lévőnél volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest