Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
öööö ...
az anyagot intézem én, legalábbis próbálom intézni .... lehet nem bambusz lesz, de olyan anyagú, jellegű fa, .....
és nem kellene más, mint az oldalát, tetejét tmegcsinálni, az eleje meg egy nagy nyitható ajtó lenne ugyanígy fa kivitelben .... Majd még kereslek, ok?
És megbeszéljük az anyagi vonzatát, mit le kell majd feléd rónóm, mert persze nem ingyen várom el, hogy megcsináld!
Remélem össze bírjuk hozni. Méretek, sbt ügyben még egyeztessünk. Lassú menet lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
az anyagot intézem én, legalábbis próbálom intézni .... lehet nem bambusz lesz, de olyan anyagú, jellegű fa, .....