Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Gaben92 #245748 üzenetére
lehet gyári hibás a gumi is, nekem az egyik tufoban van imbolygás egy ponton, de nem ennyire durva, mint nálad.
ill. akkor volt hogy nem tudtam felrakni a gumit, mikor a cube kerékszetten rajta volt a gyári nem tubeless szalag, azt lecserélve jó volt.
lehet hogy úgy tűnik, hogy bepattan a helyére, az oldalfalat nézd meg, lehet valahol látszani fog, hogy nem ugrott a helyére, hanem le van süllyedve a vezetőív (vagy hogy hívják)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
andrisbandi
őstag
Megsérült volna a gumi valahogy levételkor/felrakáskor?
- Pont így jártam 2 db Rekonnal.
Sok külsőt szereltem már, jó erősek a kezeim, általában szerszám nélkül megy... na erre b4sztam rá, de nagyon
Megszakítottam mindkettőt valószínűleg, mert hatalmas nyolcasok lettek bennük.
Új kerék, tökéletes. Akárhánysor szedtem le, tisztítottam, hátha valami nem látható kosz tartja el... az lett a gyanús, h minden újrarakáskor egyre nagyobbak lettek a 8-asok...Új, másfajta külsővel elsőre hibátlan lett mindkét kerék.
Szóval jók a szupekönnyített külsők, de nagyon vigyázni kell rájuk szereléskor. Kézzel tépés helyett, ahol csak lehet müa gumileszedő szerszámmal érdemes tevékenykedni.Lehet ez is benne van, h kicsit nehezebbek az újabb kiadású külsők.
Ez volt; Rekon 27.5x2.60" EXO 730g
Úgy látom már csak min. 10 dekával súlyosabbakat kapni.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nekem egyszer ezt csak egy maxra fújás majd visszaengedés orvosolta, az ok szerintem a keskeny (17mm) felni volt a széles (2") gumival.
gabesz87...akkor felszerelt kell, a Decathlon jó kiindulópont lehet.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest