Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz itouchfan #210293 üzenetére

Szerintem ezért ne ragaszkodj hozzájuk. Nekem a jelenlegi első Schwalbe gumim szintén defekt mentes kb 9000km után is, a hátsót nemrég kivágta valami a futófelületen, de a tej azonnal tömítette. Mindkét gumi Snakeskines Evo, a Performanceokkal azért voltak "defektjeim" bőven. Az EXO-s Maxxisok simán hozzák a Schwalbe EVO szintet nálam, eddig kb. 6000km-t tekertem velük defekt nélkül, pedig tavaly nagyon sokat tekertem éles sziklás terepen. Szal bátran ajánlom a Maxxist, fölösleges a defektektől tartani, ahol Maxxissal defektet kapsz, ott valszeg a Schwalbe is elvérzett volna.
    Eddig amúgy nekem volt 2 Rapid Rob, 3 Smart Sam, 3 Nobby Nic Performance, 1 Nobby Nic Evo, 1 Rocket Ron Evo, ezek alapján van egy olyan érzésem, hogy a Schwalbe xc gumik anyagkeveréke egyszerűen nem szereti a laza száraz terepet, tökmindegy melyik mintázattal veszed. De azért a Racing Ray/Ralph szettet ha kipróbálod, beszámolhatsz majd róla, hogy jobb-e vagy sem :D . Én nyárra több Schwalbét nem veszek, hacsak ki nem találnak valami új keveréket, ami teljesen más mint az Addix Speedgrip.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák