Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz KaraDani #29296 üzenetére
Most valami fájdalomcsillapító + gyulladás csökkentőt is szedek, így annak elolvastam a hátrányait.. nos, ha nem lenne előírás a gyógyuláshoz nem szedném be, mondjuk mindegyikre ráírják, hogy gyomor elégtelenségek, fekély stb lehet panasz, de itt fokozott stroke és szív elégtelenségek is lehetnek, persze hajlamtól függ. Tehát jó hatása csak annyi, hogy nem érzed úgy a fájdalmat.. de érdemes úgy letesztelni 1-2 napot, hogy akkor tudod, nem fogsz vezetni stb.
De mint írtam, amit én szedek gyulladás csökkentős is.
A legjobban azzal jársz, ha első körben egy orvos megnéz. elmondod Neki a panaszod, pl sport kórház. Dr. Berkes most fog haza térni. De a kollégái is biztos jók.Gyerekkoromban igen csak megutáltam a kantáros nacit. Ezért kifejezetten szubjektív a vélemény. Ezért meglehet butaság nem javasolni, mert valakinek meg az jön be.
Amilyen nacikat én hordok, abban nem mozdult el még egyszeresem a betét. De ezek a betétek is passzentosak, csak nincs rajtuk kantár.
Viszont ha jól emlékszem kantáros nacit még találhatsz 70%-os leértékeléssel a boltban, amit ajánlottam.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Steam topic
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA/INGYENFUTÁR!!!
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- Playseat Trophy - Logitech G Edition + FANATEC Kormány szett ELADÓ!
- IKEA Íróasztal 142x50 cm Eladó!
- ÚJ 2 db TP LINK Archer AX53 AX3000 kétsávos gigabites Wi-Fi 6 MESH - Router ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest