- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Még mielőtt mindenki lehurrogna: Mindenki olyan böngészőt használ, ami neki szimpatikus, és megfelelő.
De: Az explorer-t régebben én is használtam, valami gyalázat. Abszolút nem biztonságos, folyton trójaim volt, tűzfal mellett, és antivírus mellett is. Ez eléggé érdekes volt számomra. Igaz utána le tudta írtani a betolakodókat a vírusirtóm, de miért nem látta hogy bejön?
Amióta mozillát használok azóta ez megszünt. Egy darab vírust nem tudok bekapni kb 2 éve. Kivéve a legutolsó esetet, de az nagyon nagy pech volt, mivel egyből nem tudta leírtani a közben belerakott vinyóról a cuccot, mert az valami oknál fogna halott (seagate 7200.10), és nem lehet törölni róla a vírust. Közben megnyitottam a meghajtót, és szépen át is került a többi vinyóra is.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi, csak előbb kell vennem legalább 60-70 db DVD-ét, meg rá kell szánnom egy teljes hetet, mégha 6x-osan írom is.
Nem tudom, van-e valami más megoldás. Most megpróbálom azt hogy hogy az egyik meghajtóról ( 6db van 70 és 100Gb-osak) átmásolom a file-okat egy mások viszonylag nagy hellyel rendelkező maghajtóra, és után a formázom. Ha nem jelenik meg rajta az auto felrat akkor visszarakom a cuccokat, és így tovább. A két oprendszert viszont újra kell telepítenem mindenképpen. Vista-t is és XP-ét is használok, de azt sem közös boot.ini-vel, hanem úgy hogy F8-al ha akarom akkor az XP-ét indítom.....
Remélem hogy ez működni fog mert ha nem akkor igen nagy gondban leszek.
-
tzsolesz
nagyúr
Gyerekek azonalli help kellene.
Az összes meghajtómon megjelent egy bizonyos sal.xls.exe nevű kártevő. Leirtani sajnos kaspersky-val nem lehet. Minden meghajtón auto feliratú cimke is lett a legördülő menüben. Sőtt megsem nyitja a vinyót, csak úgy hogy jobb egér gomb, megnyitás.
Egy vírusos vinyóról került fel, de sajnos csak formázással tűnik el. 2 vinyóm van az összesen 500Gb, csak hogy így mindent kikellene írnom, mert hiába formázom le az egyiket, a másikról az indulás pillanatában már fel is kerül....
Nagyon nagy bajban vagyok, kérlek titeket segítsetek, mert ez így nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest