Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Csak azért kérdeztem mert tonline os netről pl nem tudsz t online os szerveren keresztül küldeni levelet pár éve, és gondoltam ha nem upcset akarsz küldeni hanem valami mást, akkor lehet már upc se engedi kimenőnek a saját szerverét hazsnálni más mail szolgáltatok fiokjánál.
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!

Ugy látszik ez "népszerű" egy kártevő ez a Virtumonde.
A rendszervisszaállítást a következő képen tudod kikapcsolni XP alatt.: (Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása fülecske -> A Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón) Ne ijedj meg néhány másodpercig szüttyögni fog. Amint ez megvan szedd le azt a progit amit néhány hsz-el fentebb ajánlottam. Frissítsd fel az össze Spyware, Adware meg hasonszörű programjaidat. (Spyware Terminator, Trojan Remover, Spybot Search @ Destroy, SuperAntiSpyware Free) Azért írtam ezeket mert én ezeket használom nagy megelégedéssel.
És ezután csökkentett módban futtasd le őket. Tuti hogy megtalálja a kis szemetet meg amiről még nem is tudsz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- YouTube
- Óvodások homokozója
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A rendszervisszaállítást a következő képen tudod kikapcsolni XP alatt.: (Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása fülecske -> A Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón) Ne ijedj meg néhány másodpercig szüttyögni fog. Amint ez megvan szedd le azt a progit amit néhány hsz-el fentebb ajánlottam. Frissítsd fel az össze Spyware, Adware meg hasonszörű programjaidat. (Spyware Terminator, Trojan Remover, Spybot Search @ Destroy, SuperAntiSpyware Free) Azért írtam ezeket mert én ezeket használom nagy megelégedéssel.
És ezután csökkentett módban futtasd le őket. Tuti hogy megtalálja a kis szemetet meg amiről még nem is tudsz.