- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Hát én nem tudom, én nem fogom használni. Egyrészt nem ingyenes.
Pontosabban az ingyenes végigment, és tényleg talált 39 problémát, de csak akkor távolítja el ha megveszed. Gyorsan elő is jön az ablak, név, cím adatok, visa kártya, 39 dolcsi, és már mehet is.
Viszont:
-talált ilyen adware-t : IgetNet
megnéztem a symantecnál, mi jellemző rá, ás van pár egyedi file, például a winstart001.exe és az update_com.dll. Rákeresve a total commanderrel sehol nem találni a gépen = hamis eredmény. [link]
- talált pár CWS hijackert
átfuttattam a spybotot, a spyware doctor-t és spyware terminator-t, és nem talált semmit, pedig mindegyik több ezer fajtáját ismeri, tehát valszeg ez is kamu.
Ez a progi szerintem egyike a több száz hasonlónak, ami csak arra játszik, hogy megijesztve a felhasználót lóvét zsebeljen be. Örüljünk hogy legalább nem keni össze a gépet ténylegesen, mert már olyannal is találkoztam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest