- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nos mivel a Norton Internet Securityre ma lejárt az ingyenesség, és egyelőre nem is tudtam változtatni rajta, ezért kénytelen voltam ''beruházni'' egy NOD32-re, és mivel így a norton tűzfala is ugrott, ezért 4év szünet után ismét jóba lettem a ZoneAlarmmal. De mivel spyware fronton így ugye még gyengécskék vagyunk(bár mint említettem eddig meg voltam elégedve a Terminatorral) de a mostani gyengélkedése miatt kénytelen voltam ''beruházni'' egy khmm...ingyenes SpySweeperre. Most aztán nem lehet azt mondani, hogy nincs felkészítve a gép a támadások kivédésére: NOD32, ZoneAlarm, SpySweeper, SpywareTerminator alapfunkciókkal, kétnaponta Ad-Aware, havonta Panda ActiveScan fut. De ami a legfurább, hogy semmi nem akad össze másikkal. Szépen kiegészítgetik egymást. Ha ezek nálam lettek volna decemberben, akkor nem esik be a nyitott ajtón a SpyAxe, meg a többi retek.
Emberek! Védekezzünk! Húzzunk óvszert a gépünkre, osztán úgy dugjuk bele az internet lucskos... Na mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest