- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topaz
csendes tag
Sziasztok! nagyon kérem valaki segítsen. éppen emaileztem, mikor a Kerio tűzfalam jelzett valami behatolási kísérletet. Természtesen nem engedtem meg neki, és azóta nem tudok felmenni a netre, folyamatosan a Kerio Tűzfal jelez, és erre hivatkozik: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe. Hogy ezt át akarta valami programozni, kódolni. a netre csak tűzfal nékül enged fel, a gépem lelassult, az ablakok kb. 10-15 mp. alatt nyílnak meg, ami máskor egy pillanat. a rendszeresen frissített ADWARE. és Nod32 progim nem talál semmit. az XP frissítéseket is leszedtem, de semmi javulás. Mit csináljak? újra kell telepíteni az egész rendszert? Nem értek annyira hozzá, de szeretném újra biztonságosan használni a gépem. Valami féreg, vírus, kémprogi van rajta? vagy micsoda? kérem valaki segítsen! Örök hálám üldözné!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest