Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Szerintem ezt bőven elég a Poltopikban kitárgyalni, tehát folytatás ott, ezt zártam:
PH!olitika - Kérünk mindenkit, hogy ne indulattól vezérelve fórumozzon!!! [link] -
V.Stryker
nagyúr
Most mé csinálod? Gyurcsány is megmondta,hogy nem kell félni,mert nem fog fájni. Ha nem fáj,akkor korházba sem kell menni.
-
Athis
tag
Hát nagyon ja a dolog. Elmegyek a dokihoz meg nagyon nem vagyok jól. Ugy kezdi vizit díj! na jol van ugy is keveset szoktam dokihoz járni (2x Havonta kötelező kontroll) , ki találja mi a bajon felir egy gyógyszert (persze ami a legolcsobb mert csak azt irhatja fel
(külön kérésre ir föl mást.)
Megveszem a gyogyszert 2,5 k
!
Persze hozzáteszem a gyogyszer mellékhatásai kitünöek.
Persze 1-2 sikerült tapasztalnom!
Menjk vissza és kérjek egy másik gyogyszert és a régit dobja a ''kukába''?!
NA NEEE! Hagytam egészet a francba!
A másik kedvenem a dobozdíj! Igy csak kb 2k fizetek többet havonta.
ÉLJENEK A REFORM INTÉZKEDÉSEK!
Lényeg mindenből pénz csinálni! Az egészség jó biznic!
Szerk: Mondjuk ha a hazai fizetések egyeznének a nyugati fizukkal akkor talán azt mondanám OK!
[Szerkesztve] -
koob
senior tag
nem hülyeség,
de nem a pénzügyi oldala miatt.. -
Vandit.
addikt
A kérdés adott,mindenki mondja el a véleményét a vizitdíjról és szükségességéről és jogosságáról.
Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!