- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traze
csendes tag
Ez a 10 eset egy nap történt mind (a 2012 az csak a rendszerfájl létrehozatala lehet v ilyesmi, de nem releváns a probléma szempontjából.), úgy, hogy előtte 2 évig sose csinált ilyet. Windowst pedig nem szokásom frissíteni...
A gépet pedig alig egy hónapja portalanítottam, kábeleknek is rendben kell lenniük. Valami kitörhetett szerintem a registryből de lehet jobban járok ha újrarakom az OP rendszert...nem tudom már mi baja tényleg. -
Traze
csendes tag
A tcpip.sys-ből a LAN Driverre gyanakodtam, úgyhogy azt újraraktam, de ekkor már volt 3 kékhalál, illetve a videokártya illesztőt is frissítettem.
Utána a DirectX11-et raktam újra, de nem oldódott meg.
Múlt héten csináltam a WiseCare365-el fél év után egy registry cleant, lehet az volt a baj...de ilyet ettől sose csinált
Memtestet futtattam egy óráig, de hibát nem írt ki, pedig a RAM-ra gyanakodnék, de az is újonnan vett, 2 éves sincs..az SSD pedig szerintem nem csinálna ilyet...ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest