Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
én se gondoltam volna, egyébként 5kék után valami drivert leállított mikor az egér meghalt, csak mikor már az 5. kéket kaptam az asztalra beérkezésnél, már azt nem olvastam el, örültem, hogy végre felállt a rendszer
Mindenesetre, nekem már az is elég, ha a vga jó, csak a rendszerem csinálna valami driveres problémát, mert max akkor visszaraknám win10-re és happy lennék. Amúgy én is hülye vagyok, hogy a kártyavétel előtt egy nappal rakom újra a rendszert, így a viszonyítási alapot elveszítve (ugye az előzővel probléma mentesen ment mindig, akkor ezzel is úgy kellene) ráadásul úgy, hogy tudtam, hogy win7-nél lesznek problémák a Driver beszerzésénél, mivel az alaplap telepítője nincs meg, Mikor felraktam a win7-et utána szembesültem azzal, hogy a hivatalos oldalról letölthető driverek valamiért nem akartak települni. Más hardverre nem gyanakodnék, mert azok már egy hónapja benne vannak kb. Egyedül még az egérről tudtam, hogy rossz, mert a bal egérgomb nem működött mindig, csak ha végighúztam a kezem a kábelen, hogy kiegyenesítsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mindenesetre, nekem már az is elég, ha a vga jó, csak a rendszerem csinálna valami driveres problémát, mert max akkor visszaraknám win10-re és happy lennék. Amúgy én is hülye vagyok, hogy a kártyavétel előtt egy nappal rakom újra a rendszert, így a viszonyítási alapot elveszítve (ugye az előzővel probléma mentesen ment mindig, akkor ezzel is úgy kellene) ráadásul úgy, hogy tudtam, hogy win7-nél lesznek problémák a Driver beszerzésénél, mivel az alaplap telepítője nincs meg, Mikor felraktam a win7-et utána szembesültem azzal, hogy a hivatalos oldalról letölthető driverek valamiért nem akartak települni. Más hardverre nem gyanakodnék, mert azok már egy hónapja benne vannak kb. Egyedül még az egérről tudtam, hogy rossz, mert a bal egérgomb nem működött mindig, csak ha végighúztam a kezem a kábelen, hogy kiegyenesítsem.