- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Nálam Win7 alatt sokszor a hangkártya miatt volt ilyen hiba. Wasapival hallgatok zenét, és többször előfordult, hogy ha ment a firefox, és szólt a zene, akkor Stop 3b -vel leállította a hangkártya drivere a wint. (Kb. fél - 3/4 évente évente 1x) Most ugyanez történt. Eddig a Win8.1 -es driver volt fent, de pár napja frissítettem a nemrég megjelent Win10 -esre. Ezért lett volna jó tudnom, hogy a hangkari drivere volt-e, mert hiba túl ritkán fordult elő ahhoz, hogy rá tudjam fogni a 2 nappal előtte telepített driverre.
Gondoltam arra is, hogy feltettem, és aktívan játszok a DCS World bétájával, aminek van egy kis MeoryLeak -je, nem-e az kavart be, mert játék után nem látom, hogy mi használ 1..2 GB -ot a RAM -ból, és nem tudom, hogy a szivárgás során nem kerül-e valami olyan memóriaterületre, ahova nem kéne neki.
Mindenesetre most megy úgy, ahogy eddig, és a következő BSOD -nél figyelek, hogy ne csapjak rá a RESET -re, mielőtt elkészül a dmp...
Van értelme a teljes memóriaképnek, vagy maradjak a MiniDump-nál? Régebben csak ezt használtam, és BlueScreenViewerrel nézegettem, de a WinDBG szerintem többet tud. Pl. a céges gépemen a WinDBG azt a drivert mutatja, amit a BSOD is, a BlueScreenViewer pedig egy másikat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest