Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
sziasztok!
azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy win7 x64 rendszer betöltés előtt kékhalált dob, 0x7b hibával (vagyis vinyó/vinyó illesztő baja van). Azt értem a betöltés előtt-ön, hogy bejön a betöltőkép, de semmi seek hangot már nem ad a vinyó, vagyis nem olvas róla semmit.
De ha erre kikapcsolom a gépet (de nem áramtalanítom), akkor következő betöltéskor már jól betölt, megy rendesen a gép, eseménynaplóban nincs semmi nyom.
A másik, amit ma próbáltam, hogy a win7 mellé felraktam egy linuxot is, hátha az is hasonló hibákat produkál, és akkor lehet hardverhibát keresni. De semmi baja. Még úgy is, hogy win7 nem tölt be, de linux betölt (kikapcsolás nélkül, csak resetelek, és a linux újraindítás után win7 még mindig nem tud betölteni).Nem tudom, hogy egyáltalán mire kéne gyanakodnom, gép nincs húzva, memtest futott, 1-3-5-ös teszt is, semmi hiba.
(gigabyte ga-p35-ds3, q9400, 2x2giga kingmax ram, msi ati hd4850, wd 500gb caviar black)Minden ötletnek örülök
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Cyberpunk 2077
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest