Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz Outlander #87923 üzenetére
Groundwire egyik legjobb VoIP alkalmazás.
Ez csak az alkalmazás ára,
evvel még így nem tudsz telefonálni, kell hozzá valamelyik VoIP szolgáltató, hogy tudj hívást indítani vagy fogadni.
És ott töltesz fel egyenleget.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Zeki
nagyúr
válasz Outlander #87923 üzenetére
5k az semmi. 6 éves fiam játszik a Cars Fast as Lightning droidos játékkal, álma a villám mekkvín, az csekélyke 22 ezer Ft értékű gyémántok megvételével vásárolható csak meg. Ezek sem normálisak ezzel az árazással...
Mondtam neki, hogy mindenféle egyéb autókat megnyerhet ha sokat vezet, de mekkvínt talán csak Karácsonyra nyerheti meg.
Tudom van valami törés hozzá, ismerős telóján működött is a korlátlan gyémánt, de az én telómra sehogy sem tudta összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest