Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #4248 üzenetére
Azért fogadjunk, hogy ezek a dolgok olyan országokban voltak, akik részt is vesznek a VB-n nem úgy, mint mi, csóri magyarok, akik már rég kiestünk a selejtezőkön. Egyébként itt is szoktak ilyen kaja dolgokat szériázni. Azért meg külön várom, mert a sör árak jelentősen csökkenni szoktak ilyenkor
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
popp
aktív tag
Telószám jól jönne, köszi. Utána kéne kérdeznem, hogy max. 24h-s átfutással vállalják-e.
[ Szerkesztve ]
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
popp
aktív tag
Mármint szorgalmi időszakra gondolsz? Mert a vizsgaidőszak még javában tombol.
SPF: ilyen határidővel tökéletes volna nekem is, bízom benne összejön. Ha mégsem, akkor marad Bp., mert a 24h-ból nem tudok engedni.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
aXXon
őstag
Egy kérdésem lenne hozzátok
Tud nekem valaki kölcsönözni júliusban egy hétre egy usb dvb-t tunert?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
Nem, rühellem a focit.
Megyünk elvileg nyaralni remélhetőleg és emlékeim szerint eléggé puruttya volt a tv adás minősége a kecóban és azért este szeretek kicsit tévézgetni, ezért gondoltam viszem a laptopot, meg egy ilyen lófaszt. De ezért az egy hétért nem szívesen vennék ilyen kütyüt, ezért gondoltam hátha van valakinek, aki tudna nekem kölcsönözni. Ha nem lesz, az se nagy baj, majd viszek filmeket aztán kész, nem parázok
(bár meglepően olcsón, 5k körül már lehet venni ilyen bizbaszt)
-
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Nem egészen csak majdnem, TKO
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
TotálKárOs
-
_seth_
veterán
válasz distvan1 #4274 üzenetére
Mi kellene? Lényegében van egy komplett autó de mindent ugye nem teszek fel mert soha sem érnék a végére a vatera meg belőlem élne
Vectra B ülésem csak az van amit használok
Írd le mi hiányzik és meglátjuk
-
_seth_
veterán
Hmm... meglátom... végülis a kasznin már lehet formázni bár akkor is csak egy E kadett de tv-ben vannak még csodák meglátom mire jutok... ki tudja? Lehet a végén insignia lesz belőle
B2 sem rossz de nekem a lökös-csomagtér formája jobban tetszik a B1-en mint pl ezen: [link]
-
distvan1
tag
Pl érdekelne lépcsős hátúra hátsó szárny(kadetté is elvüleg jó,de Nexiára megy )
((Van 1 csere szárnyam is ))256-os féknyergek tárcsákkal,és betétekkel
Hátsó híd(tárcsa fékes)
Vagy akár 1 komplett kék nexia is érdekelne
Árakat Pü-ben kérnék,ha lehet (Még csak árakat )
[ Szerkesztve ]
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
_seth_
veterán
válasz distvan1 #4278 üzenetére
Szárny az van amit linkeltem. Elvileg valóban rámegy gyakorlatban passz.
Fékeim 236-osak voltak pár ezer kilométert futottak de elkeltek. A hátsó híd pedig dobfékes így az is kiesett.Kompletten pedig a használtautón keresgélj de ha nagyon át akarod alakítani akkor jobban jársz ha inkább eladod és veszel pl egy astra gsi-t amin már minden alapból rajta van. Hidd el olcsóbban kijössz sokkal Én csináltam rohadófélben lévő 1.3S kadettből c20ne gsi kadettet teljes átalakítással, kasznis melóval külső optikával stb de elment rá egy f astra gsi ára...
-
Steve1979
aktív tag
válasz distvan1 #4278 üzenetére
Van egy Pontiac Firebird TransAm hátsószárnyam eladó.
Szép méretes darab
Anyaga masszív gumi, de alakítható. Le van csiszolva, alapozni kell és fényezni.
Kméten megtekinthető, nem adom sokért.
Ha érez valaki ezirányban belső késztetést írjon privit.COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Steve1979
aktív tag
válasz DeltaPower #4288 üzenetére
úgyértettem egy hentesbárddal ráfaragható egy fijat pandára is
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
DeltaPower
addikt
válasz Steve1979 #4289 üzenetére
az lehetetlen
ha tényleg gumiból van és rácsapsz a bárddal, akkor visszarugózik, ergo homlokon vágod magad a bárd fokával"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
D@ni88
addikt
-
GrandeP
addikt
Na ma kipróbálom Pákót h hogy navigál! [link]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Steve1979
aktív tag
válasz DeltaPower #4290 üzenetére
szólsz a zebracsíkos morénak, az rácsinájja no para.
úgyis hentes a lelkemCOMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
-
Steve1979
aktív tag
válasz DeltaPower #4294 üzenetére
az tuti rátenné a kocsira és ott darabolná, mer' eztkő csinálnié
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #4296 üzenetére
Minden rámegy mindenre, kérdés a végeredmény minősége, abban szokott eltérés lenni
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
D@ni88
addikt
Hónap poénja lenne kb ha nem velem történne:
Márciusban voltam nyelvvizsgázni, írásbelin szar névvel hívnak be, erre kijavíttattam a csajjal. Azt mondja okés. Szóbelinél is letisztáztuk, hogy szar a név, erre nem az elbaszott névre küldik a bizonyítványt?
Nem elég hogy 2 évig tanultam ezt a szart, most még ezzel is szopjak. Esküszöm röhögnék ha nem velem történne
Amúgy még egy szépsége van az egésznek, hogy márciusban voltam ugye vizsgázni, áprilisban lett eredmény, és április 28-ai dátum van feltüntetve a bizonyítványon is, eddig okés, de akkor már csak azt nem értem hogy mi a f@$zt csináltak eddig, mert csak me érkezett meg
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest