Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
válasz Steve1979 #3027 üzenetére
CSokit az osztrákoknál gyártanak sajnos...
SPF: Másik a pesti raktár meg fejesek klubja.
fero02: Ált-ban csomagolok mindenféle kutyaxarnak valót, vagy gépkezelek' ha épp olyan a gép amihez már értegetek meg kedvem is van, meg takarítom a kemencéket, platformokat, dobálom táppal a sok hülyét, elbújok a gépek közé és az idiótáknak ordibálom a gúnynevét ...amíg a merci gyár nem indul be nincs előrelépés, minden értelmesebb hely foglalt már évek óta, mire meg üresedés lesz -ha lesz- nem leszek ott
bartucc: Minőségellenőr is szoktam lenni Ha szólok hogy valami xar, 99%-ban már dobják is a dobozba, van egy gépkezelő faszi a súlyhibás cuccokat úgy dobozolja be mintha fizetnének érte neki külön a cég jelszava..Be the best!...no comment Volt egy eset amikor 10 tonna tápot amiről tudtuk hogy rossz volt azért csomagoltattak le, hogy meglegyen a havi 3000 tonna össztermelés...persze ezután pár nappal visszahívták az egészet, az akkori minőségügyisnek megsúgták vagy kussol vagy mehet máshova
alázógyík: Én is 4830-at mondtam neki pár perce, vagy ő gondolja rosszul vagy mind2en hülyék vagyunk
szerk: És a poén, hogy ez a birodalom -világszerte kb 60 gyár, de már megvették a wriglys vagy mi a tököm rágót is, meg más tápokat, meg ugye a rengeteg csoki, uncle beans szutyok, nem egy kft, vagy rt, hanem családi vállalkozás, csak a pedigree márkanév többet ér, mint a mo-i gyár, ami kb 3-4 milliárd forintocska
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Norb3rto
őstag
-
alázógyík
addikt
Van 1-2 eladó motyóm:
- 1db AMD Athlon64 3800+ cpu AM2
- 1db AMD Athlon64 X2 4800+ AM2
- 1db AM2+ Alive-ESata alaplap. -
vikcsi
senior tag
csatlakozom az egyetértők táborához
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
PEPE85
senior tag
Ti láthatjátok először, Clevo M22ES Notebook akár 1Ft-ért eladó.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
Norb3rto
őstag
Asus 5870 dobozos 2010 04-től 3 év gari 79990Huf
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
poffsoft
veterán
Juteszembe, tecsó újságban asztali pc:
VGA: GeForce ATI RADEON HD4850 1Gb...
Gondolom ez valami naggyon különleges kari...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #3060 üzenetére
Hülye lennék ha nem értenék egyet & pm
fero02: Beleuntam a sok hülyébe -tisztelet a kivételnek- akik vásárolni jártak a boltba ahol dolgoztam, a "kollegákról" nem is szólva, aztán beintettem pénz is kevés volt szóval egy cseppet sem bánom, azóta meg mindenféle xart viszek hozzájuk amit itt nem akarnak megvenni zsetonnal xarul álltam, kellett valami aztán ez lett, alig dolgoztam pár napot mikor hívtak a tecskóba operátornak, de ott biztos unatkoznék számtech boltot meg majd legközelebb akkor, amikor a sajátomban ülök, bár nem sok esélye van, annyi szopó jogszabály van a kiskerek ellen, hogy még belezöldülnék mint a gyíkok
GrandeP: Semmiféle "válsági" oka nem volt, csak a pénztárcám volt recesszióban már 3. éve vagyok ott, akkor ez az álságosdi még nem volt, annyira tudtam hogy minden lóvémat $-be kellett volna akkor tenni vagy juróba...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Amúgy ha vannak itt Stikkesek és/vagy rendkívüli fantáziával ellátott emberek... azoknak egy ... hír!
A 2012 igaz, már építik a diesel püffögő kishajót...
Most már lassan 8 hónapja járom az EU-t, de most a hetekben szinte meg tízszereződött a katonai gépjárművek száma...
Főleg hummert, üzemanyagot, lajtos kocsit, híradás technikai berendezéeket visznek... és 20X-or annyi úgynevezett "neház transport" kocsi van az utakon..
Gyakorlatilag le van takarva a szállítmány... de nagyjából látszik h csillagkapu vagy űrhajó...
Csak ezekben is az a fura h ezt max 2 sárgás villogó autóval kísérték, és nem pedig katonai járművel...Ezek a nácik már megint készülnek valamire....
ui: ha ezt a hszt törlik és nem jelentkeznék 5 napig, akkor megtaláltak!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Kérdés.
Most akkor Hungarisztán csatlakozott 2010 ben a vízummentességhez vagy sem?!
Index és aegyéb hír oldalak szerint igen, a választandó ország nagykövetségi honlapja szerint nem... viszont az meg 2008-as...
Van itt olyan aki tudja biztosan? Vagy h keressek reá?!
-
vikcsi
senior tag
Romániába készülök néhány napra... ha valaki tudna néhány tippet/jótanácsot adni az útra és ott tartózkodásra, akkor megköszönném
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
GrandeP
addikt
Ajtókat belülről spaniferezd össze....
Ablakot ne mosass, ha már bevizezték, tedd be 1.be és nagy gázt...
Gumit használj...
Minden városban fix trafi, többsége nem müxik, de sose tudni, viszont a rendőrség az éberen kameráz reggel-délben-este.
Minimum 2 felni+gumit vigyél magaddal... a mi útjainkat istenítik, szted akkor ott milyen lehet?! Olyan kátyú h kamion eltünt benne.
Eurót nem szeretik, illetve igen, de nagyon jó váltással.. nekik jó.
Matricát is vegyél...Azthiszem ennyi... balkánabb mint mi (pedig azért Hungarisztán se kispályás)... de azért elviselhető.
-
vikcsi
senior tag
válasz GrandeP #3088 üzenetére
Sebességhatárok ugyanazok mint nálunk?
Akkor alufelnit majd viszem dzsordzsihoz... úgyis rég láttam már
Mivel célszerű akkor fizetni?
Milyen matricát vegyek? Autópálya, vagy sima közútra is kell?köszi
-
GrandeP
addikt
A határok asszem ugyanazok. Fizetni jó kis lei-el lehet!
Én nem tudom h van-e nekik autópályájuk.. mert én még nem láttam, pedig igo szerint azon mentem! De akkor mit keres egy falu, lovakkal, indiánokkal az autópálya közepén?
Szóval azt mindenképp kell venned.. nem tudom h neked is olyan kell-e mint nekem, vagy van külön kisebb autóra is, de én 7 naposért 7 ajrót fizettem... ami amúgy 6,X lett volna, csak mondom, jól váltják az ajrót.
-
modellmaker
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a nem ide illő kérdésért, de nem lelem az általános segítségkérő topicot.
Azt szeretném megtudni, hogy a kecskeméti vasútállomásról melyik busszal jutok el legkönnyebben a Nyíri út 28. alatt lévő Táncsics Mihály Kollégiumhoz?
Köszi előre is!
mm
-
Chaser
legenda
válasz modellmaker #3092 üzenetére
A 21-essel. Itt helyi járatok, katt a térképre és megnézheted a járatkifejtést. /közvetlen nem lehet linkelni/
szerk: elsőre elírtam a járatot
A kórháznál leszállsz és elindulsz amerre megy tovább a busz, pár perc és ott a kolesz.
[ Szerkesztve ]
-
kangool
tag
A kérdésem lehet warez jellegű. Safenet usb hardverkulcsot lehet e másolni? ha igen, tud valaki segíteni?
-
gabe_
őstag
Nem semmi gép lehet a leírás szerint...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
vikcsi
senior tag
válasz kangool #3096 üzenetére
google feldob néhány oldalt, de azokat már gondoltam nézted - vírusirtó társaságában... Biztonsági másolatra nincs lehetőség?
-
alázógyík
addikt
Van egy Giga P35DS3L deszkám egy Intel E6750-es cpu-val.
Ajánlatokkal bombázzatok p.ü.-ben. -
faragojof
őstag
Egy LGA775-ös lap kellene nekem, lehetőleg olcsón! ASUS P5KPL, vagy Giga G31M-ES2C magasságú. MSI is lehet. Semmi extra, semmi sallang. Keresztfiam gépébe beokádott az alaplap...
"Formicate Under Command of the King,,
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest