Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
OTee
aktív tag
Hi!
IBM LEnovo 3000 N100 laptop alkatrésznek/bontásra eladó.
Valószínűleg alaplap hibás, a power led világít, de nem reagál semmire sem.
Előző este kikapcsolták, másnap már nem indult.
Akku rossz (0 perc) töltő gyári OK, DVD író nincs benne.Vihar, túlfesz nem volt.
Tehát LCD, Wlan card, BT card, magyar billentyűzet, lcd keret, hátlap, Centrino Duo proci, 2*512 MB PC2-5300S Samsung memóris, stb... eladó.
A ház állapota: a fedlap bal hátsó zsanérnál repedt, 1ébként normál állapotú.OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Norb3rto #28614 üzenetére
Csak az "időtállóság" miatt vettem meg a 460-at, nem akartam évente cserélni, a teljesítménye még 1-2 év múlva is jó lesz szerintem.
De utána mikor kijött az 560 Ti, bántam hogy nem vártam kicsit vele.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
OTee
aktív tag
válasz God Vazzeg #28616 üzenetére
PM
OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
daninet
veterán
erre keltem reggel
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #28620 üzenetére
Mutatták neki neten, hagyjad má
-
Chaser
legenda
Valaki vágja az infrákat? Vettem egy mx-31 házat távval, de a benne levő infra kód 10-et dob bármit csinálok, W7 alatt mennie kéne alapból is.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #28620 üzenetére
honnan tudod hol vagyok?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
160-320GB sata vinyót keresek még mindig.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Norb3rto
őstag
-
-
Agyasima
őstag
GrandeP kocsival se szokott sz@rozni!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Norb3rto
őstag
Asus Crosshair V lapom van, hálózatról filmet vagy zenét indítok tcpip.sys-el kékhalált dob mitől lehet? lapom nem támogatja a memót ami benne van de memtest hibátlanul lemegy
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
cirmiiii
tag
-
GrandeP
addikt
Benya téma.... túl azon h qrva drága..
Ugye múltkor linkeltem h letesztelték a lukoilt, meg h én is észrevettem, meg izé-hozé...
Na ez ugye ment szájról szájra, ugye mindenki, úúúúú de fasa a lukoil ottan tankoljá meg izé-hozé.... innen is onnan is visszahallottam, tévében is volt stb.....
NA...
Akinek van hozzá kedve, az ismételje meg újra a mérést... nem lövöm le a poént.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
csaszi72
senior tag
2 napig ákcióóóóóóóóóóó
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest