Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #28950 üzenetére
Persze, odatudom adni a tesódnak, a buszmegálló jó is, de 15 óráig dolgozom minimum mindennap, így olyan fél4-4 fele lenne csak jó, ha az neki megfelel.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz Hodosg #28952 üzenetére
Azt hiszem Thomson, árat holnap tudok, mert a sógorom csomagtartójában láttam a múltkor
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
válasz bartucc #28950 üzenetére
Az amorf alakok polírja sosem volt a kispénzűek sportja
Nem olcsó, ellenben mocsok drága, és időigényes, és kb 4-5 ember van az országban, aki egyáltalán hajlandó elvállalni.
Amúgy tényleg nem dolgozok drágán, de egy ilyenre mint ami a képen van elmenne simán 80-100 munkaóra. Lehet matekozni ...
Mondjuk van más olcsóbb megoldás is arra, hogy eszétikus legyen. (árban kb a negyede)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz bartucc #28955 üzenetére
Krómozni?
Az még drágább. meg van vele pár bökkenő.
Egyrészt a krómozás előtt polírozni kell a cuccot, mert semmi fénye sem lesz a krómtól sem. Szóval először ki kell csengetni a polírt, majd még erre jön a galvánmunka, de a végeredmény a políron múlik... ha szép az aládolgozás, akkor szép a króm is. Ezért néznek ki okádék rondán közelről a krómfelnik is, mert nem kézi melóval készül a polír, hanem gépsoron. Kicsit hullámos, kicsit narancsos, kicsit pöttyös nem téma, csak csillogjon messzirőőő
Másrészt alumíniumot krómoztatni nem tudsz Agyarországon ilyen bonyolult formánál."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
-
aXXon
őstag
Első
-
Ramius
őstag
kettedikk
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Chaser
legenda
Én a 96-os kingston-t nézegetem, elég jó árban van meg nem sokkal marad el a jóval drágábbaktól...kár hogy nem arányosan olcsóbb egy 32-es, mert az is bőven elég lenne nekem.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
george11
addikt
válasz daninet #28965 üzenetére
Homokolni nem szabad, mert nagyon összeb@ssza.
Üveggyöngy vagy szódabikarbóna, vagy szárazjég. Ez a 3 szóróanyag jó erre. Ezektől szép selyemfényű lesz.
Ha meg nem alu a blokk, hanem vas, akkor marad a festés, mert szórás után két nappal már rozsdafoltos a bazár"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
válasz TeeBee73 #28961 üzenetére
Szerintem 4 500-as, és a hozzáférési idő ez miatt talán csökken, de nem vagyok benne annyira a témában. Egy SSD-től ez igen szép, nem olcsók még az ilyen darabok, úgyhogy szerintem vagy SSD raid, vagy Photoshop.
Ja és utóbbi olcsóbb
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
TeeBee73
veterán
válasz Chaser #28962 üzenetére
1TB-os? Ja, azt adják az 5 találatos lottószelvény mellé.
A 96-os Kingston tényleg jó választás, bár én 60-as Vertex3-ra akarom lecserélni a mostanit.
(Ha már van SATA3 a deszkán.)MOD: bsh: Szép.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Chaser
legenda
válasz TeeBee73 #28970 üzenetére
Senki nem mondta hogy saját screen Nekem sata1 van, szóval kb mind1. Nem a szekvenciális sebesség miatt venném.
szerk: Nem tudja valaki milyen vista verziókról lehet downgraedelni xp-re? Vista businesst adtak a géphez de xp jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
válasz daninet #28972 üzenetére
nem csal... bug
ez az ubuntu beépített lemezkezelője (palimpsest) olyan "okos", hogy eltárolja a mért értékeket és grafikonokat minden egyes lemezhez.
van egy 2x1TB raid0 tömböm, ami "dm-1" néven fut. majd összeraktam a két kingstont is raid0-ba, de ekkor az vált "dm-1"-é, és a 2TB tömb lett "dm-2". ezen futtattam egy mérést, ez látható a képen. ezután szétszedtem a ssd tömböt, így a 2TB tömb vált ismét "dm-1"-é. a program meg gondolta, hogy hát hisz' a "dm-1" már volt mérve, és kiadta hozzá ezt a grafikont, miközben a tényleges tömb méretét írja ki. na ennyi.
csak gondoltam jasszolok kicsit, hogy 2TB és 500MB/s[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
Nagyon kellemes 7"-os tablet nem érdekel valakit?
-
vikcsi
senior tag
válasz daninet #28965 üzenetére
Én is hasonlóra gondoltam
Szemcseszóróba vele, majd festés, nem akarok én políroztatni ilyen kesze-kusza cuccokat, esetleg a dugattyúk kapnak valami fényt... Minden folyamatra megvan elméletben az ember Már csak dolgozni kell valaminELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #28981 üzenetére
Hát az valami kibasz gyönyörű lenne Homok után olyan a felület/szín, hogy inkább festeni kell nem lakkozni.(vagy jól nézne a szemcsés/rücskös/foltos matt szürke?)
Másrészt a fémen nem szeret megállni semmilyen lakk tartósan. Festés előtt is kell neki savas alapozó."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
daninet
veterán
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
na mivan??
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
akom
őstag
-
Kloss
őstag
-
george11
addikt
(leszarom, ha vótmá')
Két faszi iszogat egy felhőkarcoló 100. Emeleti bárjában.
- az egyik aztmondja : Tudtad, hogy itt akkora a turbulencia, hogy ha kiugranál az ablakon az egyből visszarepítene ?? -
Másik : ezt nem hiszem el ! Mutasd meg...
... Csávó feláll és kiugrik, de egyből vissza is repül a bárba..
- Másik: Ezt ki kell próbálnom.. Kiugrik, lezuhan, meghal.
Pultos odaszol: Superman, Te mekkora geci vagy ha iszol!Idős házaspár, 50. házassági évfordulója, gyertyafény, miegymás... - Papa, emlékszel, hogy pont 50 évvel ezelőtt mire gondoltál ?
- Emlékszem bizony.
- És mi volt az?
- Az, hogy hülyére b@szl@k, és löttyedtre sz@p@m a cs@cs@d.
- És most mire gondolsz?
- Hát, hogy sikerült...[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest