Hirdetés
Aktív témák
-
vikcsi
senior tag
válasz Chaser #19549 üzenetére
Ha csak hely van kialakítva attól még lehet nincs benne semmi, ha előkészítés van, vagyis kártyahely, antenna, akkor csak a modem kell bele. Szerintem olyat vegyél, amiben van minden, főleg ha csak 10k a különbség, mivel mint minden másnak, ennek is borsos ára van külön, ráadásul valószínű csak szakszerviz épthet be garivesztés nélkül.
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
DeltaPower
addikt
válasz bartucc #19544 üzenetére
LG-ből most csak mikrosütőnk van, azzal nincs gond
anno az LG cd-írókat viszont havonta-kéthavonta dobáltam ki vagy garoztattam, aztán meguntam és samsungot (akkor még létezett önállóan) illetve pioneert vettem.
telóból alapból nem vennék LG-t, miután haver egymás után kettőt vitt vissza 0 naposan és mindkettő főpanelhibás volt."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #19552 üzenetére
telóból alapból nem vennék LG-t, miután haver egymás után kettőt vitt vissza 0 naposan és mindkettő főpanelhibás volt.
Ismerős, nem én vagyok az a haver?!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
TeeBee73
veterán
válasz vikcsi #19551 üzenetére
Az én olvasatomban a SIM hely azt jelenti, lehet bele SIM kártyát rakni, ergo, modem is van benne.
Chaser: Annyival nem ér többet.
MOD: GrandeP: Az LG telókkal való szívás nem csak a Te privilégiumod.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #19555 üzenetére
MOD: Egyébként, nem tudom, miért kellett egy rakás kaksit keresztezni egy másikkal.
Idézet: "1995-ben a koreai Lucky vállalat egyesült a Goldstarral, ebből származik az LG név."
Azt mondják, a keleti népek minden sz@rt megvesznek. Addig oké, de ne akarják már átcímkézve eladni is...[ Szerkesztve ]
-
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #19557 üzenetére
GrandeP -é meg egy hiper szuper múlti érintőképernyős 8g telefon... mondta is h hétvégén csak 2szer fagyott le...
-
GrandeP
addikt
-
bartucc
addikt
Morbid:
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
chipi-85
senior tag
-
Riuko
senior tag
Eladó LG KP-502 Fekete T-mobilos Szinte hibátlan (1ik sarkán kis kopás) lcd-n még a gyári fólia.
Doboz, töltő, USB kábel van hozzá, csak 12.000ft FIX ÁR! 204934880"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
aXXon
őstag
Első!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Első!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #19576 üzenetére
Dehogynem. Csak hátul a fenekénél összefogta, és meghúzta az anyagot. Így az elöl a látványos helyen rendesen megfeszül....
...Dick.. MásoDick...
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Hodosg
csendes tag
- Nekem egy LG KM900 Arena-m van, már több mint 1 éves van benne 317 óra beszélgetés de még soha nem volt vele gondom..
- Öcsémnek ugyanilyen van 2 héttel korábban vette mint én, sokkal több beszélgetési idő van benne mint az enyémben és még azzal se volt semmi gixer..
- Az asszonyomnak LG Shine van 3 éve... hibátlan!
Csak gondoltam leírom...mert csak
Kezdetben nem volt semmi, majd az úr mondá: Legyen világosság! És lám, még mindig semmi de már látni is lehet azt...
-
GrandeP
addikt
-
alázógyík
addikt
Péntek este van kedve ide jönni valakinek?
DM/Ákos/BB/és egyéb zenék..... -
alázógyík
addikt
Nagy P kérgyi, hogy kinek van sörért Nintendo64 játéka?
-
-
Garfield
aktív tag
Hello-Bello
Socket A-s(462) alaplap kellene nekem, elsősorban nforce chipset-el
Van e valakinek ilyesmije eladó okosba ?
-
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
TeeBee73
veterán
Megnéztem ezt a Bencsik Tamarát. Egy lyukas 2 Fillért nem ér. A pezsgőspoharat meg úgy fogja, mint a kapanyelet. Ezeket híjják' mostanában "celeb"-nek?
(Szerencsére nem nézek TV-t.)
Taigetosz pozitív, de rendesen.MOD: Ki ez egyébként?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Jogász topic
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest