Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz george11 #35014 üzenetére
herbie elég zsír állapotban van... úgy néz ki nyugdíjazták és elhagyta magát rendesen...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bartucc
addikt
válasz george11 #35069 üzenetére
Kapsz akkor megint vmit
(Gyík: a 3-dik cseréért már plussz szolgáltatás is jár!)
Chaser: ha ventivel megtámogatva még kisebb hőfokot lehet elérni, akkor vittem is. Szombaton kistestvéremék ballagnak, hétfőn sztem be tudok érte menni.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
aXXon
őstag
válasz george11 #35204 üzenetére
Mondjuk nem tudom miért is feltételeztem, hogy szombaton fél 8kor már nyitva lenne...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bartucc
addikt
válasz george11 #35605 üzenetére
Egyis span most vett VR6-os vento-t, lehet perkálni. Új autót miért adóztatják jobban mint a régit? Ezzel azt érik el hogy mindenki 10-12 éves kocsival jár min.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
KTU
addikt
válasz george11 #35735 üzenetére
így van
ami ki van írva fiókom rég nem nézem mert jön bele minden sz@r
csak itt volt kint, de a pannonos kemény 40MB elég hamar telimás:
tetőkorlátos autóra keresek, tetőcsomagtartót
valami hasonlóra gondolok:
ja és csak eladó érdekel[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bartucc
addikt
válasz george11 #35767 üzenetére
Itt csak felhőszakadás. De mire odaér sztem társul hozzá még egy trópusi ciklon, egy kis tornádó is...
Szimpla felhőszakadás várható sztem.....
Ettől borult meg, de meg volt rakva, aztamindenit
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest