Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DPD tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
kalapos
tag
válasz george11 #7651 üzenetére
Jó, de az 7900 GT. Inkább csak azon rökönyödtem meg, hogy hogy lementek az árak. Nem rontom itt tovább az üzletet...
Vegyetek MSI 7800 GTX-et Gergie-tól, mert:
1: Inno3D-nél (olvasd: Ilyen Nem Nagyon Olyan 3D-s) sokkal jobb MSI (olvasd: Magyar Sokoldalú Ipar) márka
2: nem aprónet-es hurkalé gyerek, hanem keményvonalas PH!-s az eladó
3: gyári hűtővel (kukába való) lenne, de ezen le van cserélve
4: van olyan kártya amin nincs gar.: VESZÉLYES!; Ezen van gar.
5: nem VIVO-s kártyák szart se érnek, de ez VIVO-s (te megvennél olyan guminőt amin nincs bemenet, ugye hogy nem, ezen a kártyán van bemenet )[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
greatchaos
addikt
mekkora pangás van így vasárnap dél körül...
vagy csak mindenki george-nál van, hogy megnézze a kártyát - tolonganak a potenciális vevők
-
Chaser
legenda
Akinek van 22"-os tft-je, lemérné nekem a panel látható méretét ?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
vazzz
őstag
válasz greatchaos #7654 üzenetére
Én is panganék szívesen, de még nincs ebéd, így itt vagyok, pedig már olyan éhes vagyok, hogy mindjárt szomjan halok.
-
george11
addikt
válasz kalapos #7653 üzenetére
Látod ez a beszéd
Vazzz : te meg igyál megy sört aztán minnyá jobb lesz, főleg, ha utánna még megiszol kettőt
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Na ma sem vesz senki 7800GTX-et? 25-é odaadom, mert vasárnap van.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Haart
addikt
Foxconn iso-500lpp táp eladó 12cm+pfc 420W-os - 5k
-
vampre
csendes tag
Aerocool Aero engine2 ház eladó.
Fekete, karcmentes, dobozában eladó
Az ár : 10000ft -
vikcsi
senior tag
válasz george11 #7661 üzenetére
holnap 24-et fox mondani, mert hétfő van?
ugyanis senki sem szereti a hétfőt, viszont a karit lehet annál többenELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
-
fixerx
tag
Helo, N73 ME tipusu telefonom cserélném olcsóbb,független nokiára Kecskeméten,értékegyeztetéssel.Jöhet privi is.
MSN:fixer@citromail.hu[ Szerkesztve ]
"Olyan vagyok mint az ügyetlen fazekas,összetöröm a köcsögöket"
-
george11
addikt
25 az uccsó ára. Ha ennyit nem ér meg senkinek, akkor marad nekem, vagy majd megy öcsém gépébe.
16-18 körül vannak 7600GT-k, meg 13-15 körül X800-ak, szóval, aki nem akar kiadni sok pénzt az vegye azokat
-
vazzz
őstag
válasz greatchaos #7659 üzenetére
Meg hát
-
Ramius
őstag
ollé
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
God Vazzeg
veterán
-
george11
addikt
P A N G Á S
-
Csákk
senior tag
válasz greatchaos #7676 üzenetére
Jah, egy afro cajjal látták utoljára Szarvason az arborétumban...
^^
-
george11
addikt
válasz greatchaos #7676 üzenetére
Feroéknál fos a net. Nem éri el a PH-t, sem logout, se mobilarena, de minden más oldal megy.
Akinek lenne vele üzlete, vagy mittomén, az íródjon nekem, aztán átadom neki.
-
george11
addikt
válasz greatchaos #7680 üzenetére
Sorry, de más MSN címét nem szoktam kiadni, hacsak bele nem egyezik a másik fél(aki most offline éppen)
-
gzoli2
tag
Sziasztok!
Keresek 60-120 Gb-os winchestert. ide v. sata emberi áron
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
-
Csákk
senior tag
-
greatchaos
addikt
-
kalapos
tag
-
george11
addikt
-
vazzz
őstag
-
D@ni88
addikt
válasz greatchaos #7698 üzenetére
aha minden sikerült fullos a félév
anál az sikerülhetet volna jobban is, csak az első és az utolsó 25pontosra nem készltem... az 50pontost meg megírtam 40re... a 2db 25ösből meg lett 8 pontom összesen.. aztán vihettem neki a feladatokat amiért elvileg 20pontot ad, na most adott erre 3at[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- EPSON nyomtató
- Játékra!: Ryzen 5 2600X II RTX 2070 Super 8GB II 16GB RAM II 256 GB SSD II 500 GB HDD
- ACER GAMER Laptop i5-7300HQ, 16GB, GTX 1050Ti 4GB, 128 GB NVME, 1TB HDD
- TP-Link Archer C2 AC750 Dual Band
- Eladó egy Intel i3 12100F-es (4x4,3GHz/16GB/512SSD+3TBHDD/GTX1660) processzoros számítógép. 1 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest