Hirdetés
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- New Game Blitz - 2024
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
-
george11
addikt
válasz GrandeP #4603 üzenetére
Hát, mivel Abarth ezért biztos drága, de legalább nem olcsó
Ellenben egy gyárihoz hasonló minőségű alukerék(csak a felni) darabja is simán 40-50K, így érdemes elgondolkodni rajtaÖreg mammer, meg tuti a Sumi nagymuterja, jól keni neki
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz God Vazzeg #4595 üzenetére
Nincs semmi barkács, sima atxtáppal is megy és KTU házát mintha neki találták volna ki
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
[B]600 db gyerekzáras öngyújtó eladó, 50es kiszerelésben, 37ft/db!!
Mindjárt keresek képet![/B]
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
-
george11
addikt
-
GrandeP
addikt
Most nem tudom miért de úgy rám jött az hogy most megkéne Nézni a NArancs, Tetves és Dugó című remekműveket.
Omlás vagyok, hoztam ..... Ekkora bendőbe? Mi .sznak?
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
luci
aktív tag
Hmm ..
Valaki nem tud pici pézé Renault-ra 4*100 as lemezfelnit ?-pici pézé
1-2 db kellene ,használt is bőven jó !...
-
akom
őstag
Hi!
Van valakinek esetleg itt kecskeméten ilyen ?
Vagy esetleg olyan ember aki tudna nekem egy 2.5 os vinyot (pata) formázni illetve win98 install fileokat rádobni. Nagy örömet tudna nekem vele okozni. -
greatchaos
addikt
akad... egy soketA-s lap. sempi procival, esetleg ddr1-s rammal
a lap: msi k7n2-L - oem
cpu: sempron 2200+ v 2300+ - nem tom pontosan + hütecs
ram: 2x 512 ddr400egyben, külön, csak vigyétek
-
george11
addikt
Arra kíváncsi lennék én is, mert az 54 kilómmal(telefonnal, kapukulccsal, kocsikulccsal) nem okoz nehézséget a dolog
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Robaj
addikt
Keresek fél literes coca-colás poharat!
Amit anno kupakokért adtak. Árban megyegyezünk[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
utolsó akart lenni
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
OTee
aktív tag
1
És persz az első is!
OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
fero02
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
télleg?
múlt héten lett belőve a casiom az atomórához, akkor tudtam 00:00:01-es elsőt azóta siet 10 másodpercet, lehet elemcsere kéne?
(mod) ja és most se sikerült a 00:11:00
(mod2) de legalább a dobogó alja meglett[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
fero02
nagyúr
Gyuriról mindenki tudja, h egy kigyúrt állat... nem kell hinni senkinek semmit, ez a kókemény valóság!
Robaj: vmit vmiért...szól a mondás
DeltaPower: ja ja ja De sztem nézd meg az óra papírját. Nekem is van vhol egy Casio-m és le volt írva kerek perec, h hiába akármilyen fasza az óra, akkor is van egy X%-os tűrés, amennyit évente késhet vagy siethet. És tökminegy, h milyen elem van benne.
Vagy mégsem? Merülő félben lévő elemmel késik, vatta újjal meg siet?
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
-
george11
addikt
Én a akár kidobókat is el tudok ütni az autómmal
Úgyhogy ne keménykedjél, mert én 1300 kilóval jövök
fero02: azt is el tudom ütni[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
télleg Chasert elő kell kerítenem sör-ügyben
(mod) na jóccakát, mert már ma van, és szégyen lenne holnap 9ig aludni
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #4648 üzenetére
Hajrá!
george11: inkább nem mondok semmit... vagy már mondtam is?
Aktív témák
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- XPS 7590 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB ujjolv gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest