Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Na akkor majd én is felrázom...
Aki verseny szellemet érez magában, annak van egy eladó gokartom (jobban mondva tesómnak), 125 ccm honda moci, lóerőt nem tudom h mennyi, de fél gázzal, több kört vert helyi gokartokra, azok állítólag 7 lóerősek....
Fénykép lesz amint tudok szerezni egy fényképezőgépet...
Az ára horribilis, 300 000 huf....
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #38550 üzenetére
Akit leforrázott vegyen tőled
120Gb Samsung 2,5" 5400rpm 8Mb PATA 13 090
160Gb Samsung 2,5" 5400rpm 8Mb PATA 14 090
Listából, vagy a 250-es használt samut 9k-ért, na ez már hideg zuhany"A Dexter elsősorban az otthoni felhasználók, kis- és középvállalkozások, civil szervezetek széles körű igényeinek kielégítése, ill. szakmai segítség nyújtása a felmerülő problémák gyors elhárításában. "
maybe: A Dexter célja elsősorban...az eredetinek se füle se farka
Törzsvásárlóknak én még ebből is adok 500 péz' kedvezményt
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
Stressz, rohanás, késő estig tartó munka, kevés szabadidő egy svéd cégnél. Érdekel? Amit cserébe kínálunk: nettó 100-350 E Ft közötti jövedelem + rendszeres jutalmak. Ha fiatal vagy és van autód, gyorsan jelentkezz a 76/416-495-ös számon 9-16 óra között.
Háztartási és ipari gépeket forgalmaznak... szóval tuti h havi 350-et fogsz keresni havonta.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #38555 üzenetére
Jah jó, leading JOBSEARCHER úr
szerk: alázógyík: Már mér'? Átnéztem a kínálatot, mellé tehetem a lingót is, ami még szintén olcsó Kecsón, ott se jobb a p-ata vinyók ára, hátha valaki tényleg megvenné és ez alapján -okosan- dönt az enyém mellett Nem utolsósorban a honlapod is "teljesebb" lesz ha kijavítod a hibát. Mindenki jól jár, főleg én ha megveszi valaki a vinyót
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
faragojof
őstag
válasz Chaser #38549 üzenetére
Na csak hogy életet leheljek a totyikba! 5K? És jó lesz hétvégén...
B@sszus!!! Mi van ezzel a sz@rral??! Egy perccel ezelőtt frissítem, nincs egy hozzászólás sem! Mondom, leszek már kicsit poénos... Erre most egy csomó friss komment! Öcsééééémm
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
Ráadásul most végigolvastam! Kezd kialakulni egy jó kis árháború... Remélem én jövök ki belőle győztesen!
Alázógyík: Né tréfájj a halott totyikkal!!
Chaser: Vedd már elő a humorodat! Nem kell mindig a kökemény üzletembert alakítani
Ja, ez is kell... Különben én leszek a célpont...
Vikcsi: Nő nincs?
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
S.O.S kérdés.
Az mitől van, hogyha leállítom a gépet, az leáll de csak 1-2 másodpercre, és újraindul?!?!
Tápegységet már cseréltem, de semmi. -
faragojof
őstag
válasz alázógyík #38568 üzenetére
Beragad az indítógomb?! Ez most valami szervizes teszt?? Próbáltad már csavarhúzóval indítani? Ha úgy is csinálja, akkor két eset van... Zárlatos az alaplap. Vagy remeg a kezed!! A kézremegés miértjének kiderítését rábízom a tisztelt fórumtársakra.
Vikcsi: Hiszem ha látom! Küldjé képet... Hehe... Kamerás mobil!
Chaser: Alakul aza humor! Ja! Én úgy tudom, hogy kérik a dobozt. Legtöbbször a disztribútor arra teszi rá a szériaszámot.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz faragojof #38570 üzenetére
Már leszedtem a vezetékeket, csavarhúzóval indítottam. Kezem nem remegett.
Behoztak egy gépet, hogy mostanában nem lehet leállítani., mert 1-2 sec. után beindúl magától. Ilyet se láttam még.
Tápcserével is ugyanez.
Felügyeleti eszközöknél szétnéztem, és semmi hiba nincs eltárolva. -
george11
addikt
válasz alázógyík #38576 üzenetére
Keress jumpert a cpu körül. Van aminél van usb power on-ra jumper is, amit ha átraksz, akkor ezt csinálja.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
CMOS cleart neki( lehet az a jumper áll szarul ám ).
Meg van CPU FSB jumper is rajta a proci és az északi híd közt. Azokat is kukkold meg."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
alázógyík
addikt
Köszönöm mindenkinek a sok-sok remek tanácsot. Ez a nap is sok tanulságot hozott nekem.
-
-
aXXon
őstag
Áááááákció :
Ára : 1000 magyar forint!!
Most vegyetek az asszonynak ilyen lófaszt, vagy akár magatoknak, zsír király a cuccos!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz george11 #38598 üzenetére
A gyengébbek kedvéért ez egy lábreszelő, bőrkeményedés eltávolítására. Elég népszerű a cuccos, a teleshopban is nyomják, csak többért.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Aktív témák
- Dell XPS 7590 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 13 Pro Gold 256GB 84% akksi Független
- Gamer Pc - 3070 / 12400 / 2tb ssd / 32gb ram
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 Pro Alpinegreen 256GB 85% akksi Független
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest