Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz whisky75 #27549 üzenetére
Jóval gyorsabb, és nem fogyaszt többet, sőt 2D-ben megáll cirka 20W-nál, mert tudja szabályozni a feszt és órajeleket. Kb 60-80%-ot ver a gt-re gametől függően, soknál még 1680-ban is jó. Ha venni akarsz: asus, zafír gddr4, gainward, HIS IceQ, zafír ultimate/passzív/..ezeket érdemes ha halkat akarsz, vagy könnyedén halkká tehetőt hűtő csere nélkül. Loadon hangos a "sima" zafír és a HDMI version, de idleben qussolnak azok is.
Azért nem ártana tudni milyen vas alá tervezed.szerk: #27585 Kloss: Esetleg, de csak pata verzsön érdekel 120 gigáig, /nincs sata a lapon, vezérlőt meg nem találtam, ezért adnám el/ halk gyors és rezonancia mentes, mondanám olyan mint az F1, de olyan úgyse lesz Samsung nem érdekel, F1 előtti szériák nálam nem játszanak, seagate vagy maxtor jöhet ha meg1ezünk Jövő héten megyek amúgy.
#27601 Ramius : Nem lett volna 1xűbb a DVD-t felvinni?
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
vikcsi
senior tag
válasz whisky75 #27549 üzenetére
Gyorsabb a 4670 az biztos, persze drágább is, kb másfélszerese, meg ha nem zavar a hang, igaz még nem hallottam konkrétan, csak olvastam a hangjáról...
Nekem van eladó 8600gt-m, passzív, garis, viszont drága, de jóELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
poffsoft
veterán
szasztok!
256/333 ddr ram bagóért van-e eladó?
Olcsó János a családunkban Dagobert bácsi....
[ Szerkesztve ]
-
(Doki)
tag
Hello!
Eladó eredeti Team Fortress 2 játék, kb 15 percet játszottam vele, Bann mentes!
Ára 2500 Ft, akit érdekel írjon PM-t. -
Chaser
legenda
válasz bartucc #27613 üzenetére
Te tudsz tápot olvasni? Én még tenyeret se 5k oké lenne, jövő 7-en valszeg pénteken megyek, postára gondolom nem szánnál 1k-t, én se Második vagy, az előtted levő pü-s 5k-t ajánló elvileg ma eldönti kell-e néki vagy sem.
-
vikcsi
senior tag
válasz Winner_hun #27614 üzenetére
Hirdetést ilyet okoz? Mit hirdettek abban...
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #27615 üzenetére
Az úgy pont jó, ha kell neki, holnap veszek egy CRG-t és kész , mert vmi kell a gépbe, a Mercuryt már be se merem rakni
Arra a hirdetésre én is kiváncsi lennék
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
vikcsi
senior tag
Alkalmazásfüggő dolog, van amiben csak 20-30%-al jobb, viszont van ahol több mint duplája... Nagyjából egy g80-as gts szintjén van teljesítményben.
De jó választás. Nekem is olyanom lenne, ha nem lenne olyan vacak driverje az atinak, mint ami van
De így marad a kisfogyasztású 86gt... az is csak 40-45w-ot eszikELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #27617 üzenetére
Azért tisztázzuk, ha nem kell neki, akkor is csak jövő héten tudom odaadni pénteken. Mért félsz a mercurytól? Max űrbe repíti a géped
#27618 mcs : Azé' a 2.5x teljesítmény sajnos nem igaz Ha valami extra esetet veszünk, ahol no AA és szűrés, akkor lehet duplája. "Éles" helyzetekben is azért szépen ráver a 86gt-re, a warheadet szépen végigtoltam 1280-ban 2xAA-val, middle beállításokkal...de már lassan jön az utód, rv730 40nm-en
#27619 vikcsi : CSak azt ne hagyd ki, hogy idle 20-30W-ot eszik, és van pár db SD-m rá, hogy inkább 20-hoz hajlik, a legszarabb hűtésű GB is elment idleben venti nélkül, a 86GT-d hűtőjéhez viszonyítva annak 8-10x kisebb hőleadó felülete van. Driverekkel meg semmi baj nincs, hogy régen mi volt az más dolog.
szerk: A lényeg: ahol a 86gt elvérzik 1280-ban, ott a 4670 még bőven jó, ahol nagyon, akkor még mehet 1680-as felbontás is. De hagyjuk abba, mielőtt valaki diszkriminiciós kérdés lesz belőle
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
whisky75
tag
akor llehet hogy nem érdemes ekkora procinál vid.kártyát cserélni. Majd ha lesz cash phenomra utána adok mellé egy jó karit. Köszönöm az infókat.
-
whisky75
tag
benézek az x4200 topikba hogy meddig lehet húzni stabilan a procit, remélem a 2500-t legalább el tudom érni a gigabyte s3h-val.
-
mcs
veterán
válasz Chaser #27620 üzenetére
Végülis érthető, hogy nincs köztük 2,5szeres difi. 128-bites membusza van mindkettőnek, és az csak szűk keresztmetszet, hiába kezeli jobban a 4670.
8600GT-t 1280ban hajtani amúgy sem érdemes szerintem, legalábbis anizóval hülyeség.
Még olyan játékok is megérzik a kárát, mint pl. az UT2004, pedig az már nem mai gyerek.vikcsi: A Catalyst nekem is az egyik nagy főellenségem, ezért nem mernék egyből belevágni a 4670be. Gépvételkor sem 3850et választottam, pont ezért. A Catalyst egyenesen allergiás a CRT monitorra.
whiskey: Szerintem vehetsz a 4200as X2 mellé 4670et. Nem lenne teljesen kihajtva, de különbség is lenne nem akármennyi.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Elfelejtettem valamit...
Nincs valakinek fölösben egy kb. 20 gigás vinyója?
Ubuntunak szánnám tanulás céljából, mert a nagy vinyót marhára nincs kedvem több partícióra osztogatni.[ Szerkesztve ]
-
Steve1979
aktív tag
478-as lapokat keresek még mindig...
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Ramius
őstag
Na vettem új hangkártyát, és minden tökéletesen szól
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Honda_Fire
tag
Haj emberek.
komplett gépet vigyetek :
2600+
Chaintec 7VJL deluxe
512ddr
Gef4 vga
80as winyko (99%)
Fehér atx ház
350W táp20k körül valaki ?
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
Chaser
legenda
Nem jobban kezeli a 128 bitet a 4670, hanem korszerűbb a felépítése, röviden. CRT-nél annyi gubanc lehet, hogy próbálja erőltetni a 60hz-et, de powerstrippel orvosalható, 1ébként driverileg nincs gond. Ubuntuból van olyan is, amit win mellé telepíthetsz, ha nem jön be lehet törölni mint bármilyen sw-t, azért nem árt külön partícióra rakni, de nem kell neki ext-eket csinálni.
-
Steve1979
aktív tag
ha valakit érdekel üzemképetelen winyó az elektronika, vagy tudomisén mi miatt, az az alábbiakból választhat:
- SAMSUNG HD300LD (300Gb/7200rpm/8M/PATA)
- Seagate Barracuda 7200.7 (200Gb)
- Maxtor DiamondMax Plus 9 (80Gb/ATA)az árban rugalmas vagyok (mostmég)
-
Bengio
tag
hali!
ha valakit érdekelne a közelben....
van egy 60GB-os Seagate ATA notivinyóm, és egy 40GB-os Fujitsu. Mindkettő 100% HD sentinel szerint, bad sactor mentes.
ezenkívül 2x512MB DDR2-667-es Kingmax notiram.
Érd: priviben, vagy az adatlapomon lévő számon...Jó forumozást
Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
akom
őstag
Más: van valakinek eladó külső 3,5" rack je ? (eSatas)
-
OTee
aktív tag
Ha vkit érdekel, több is van:
WayteQ N470 2GB PNA Ár: 27 990Ft (ÁFA-val!)
WayteQ N470 2GB GPS navigáció termék leírása . . .
Legfontosabb műszaki jellemzők . . .
3.5" TFT kijelző, CPU: 400 MHz
2GB beépített memória
MP4 video és MP3, WMA, WAV zene lejátszás
Kép, Szöveg megjelenítés (JPG, BMP, GIF, PNG, TXT)
Beépített hangszóró, Fülhallgató kimenet (3.5mm jack)Tulajdonságok . . .
3.5" TFT kijelző
CPU: 400 MHz
2GB beépített memória
SD kártyával bővíthető
Magyar nyelvű menü
Zene lejátszás: MP3, WMA, WAV
Video lejátszás: AVI, DVIX, XVID, WMV, ASF, MPEG1, MPEG2
Kép megjelenítés: JPEG, BMP, GIF, PNG
Szöveg megjelenítés: TXT
Beépített hangszóró
Fülhallgató kimenet (3.5mm jack)
Külső antenna csatlakoztatható
USB csatlakozás
Gumírozott fekete ház
Méretek: 18x90x80mm
Súly: 144gOTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
poffsoft
veterán
senki nem akar szabadulni a kopott 256/400-as ddr memóitól???
pedig kettőnek hálás gazdija lennék
[ Szerkesztve ]
-
-
Norb3rto
őstag
1.
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Steve1979
aktív tag
2 ohh fuck
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
3
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Sokadik
-
Steve1979
aktív tag
válasz vikcsi #27649 üzenetére
lecsekkoltam őket a kedvetekért:
a 320-as határozottan és folyamatosan pörög
a 200-as pörög és folymatosan kattog
az egyik 80-ast látja a gép, sentinel szerint 92% / 0%
a másik 80-as is felpörög3-an bombáztok, kínálj valamit pü-ben a legjobb mindent visz alapon
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest