Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, fontos.
Édesapámnak kitaláltam egy jó ajándékot karácsonyra. Mesélte, hogy régen sokat kávézott az egyik tanárával, akinek egy igen furcsa kávéfőzője volt, ami nagyon finom kávét tudott készíteni. Találtam egy ugyan olyan elven működő verziót, de idehaza egyáltalán nem tudom hol lehetne megvenni. Nem tudom mi a neve, hogy keressek rá, de angolul Balanced Coffe Maker (siphon).
Ebben szeretném a segítségeteket, hogy mi lehet a neve és hol lehet kapni, ha lehet egyáltalán idehaza.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
válasz soldier2 #32586 üzenetére
Igen, nekem nem ez kell, ez a szifonos, vagyis az is szifonos, de mérleg elven működik
Pontosan ilyenre gondolok, hogy ki van egyensúlyozva és a másikoldal súlya emeli fel, nem egy rugó. Csak külföldi oldalon találtam belőle, de mindennel, postával együtt 60-70eFt-ba jön ki.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Vettem kb. egy éve egy Gastroback 42612 kávégépet. Teszi a dolgát, de akitől vettem nem adott hozzá csak egy darab nagy duplafalű szűrőt. A többit hol tudnám pótolni hozzá, hol kaphatóak ezek? Valamint a víztartájba kellene a vízszűrő, az is kellene.Valamint az is érdekel, hogy ha elromlana a masina, hova vihetem megszerelni? Foglalkozik javítással valaki?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, látom van benne sok szűrőről infó hol érdemes venni, de nem találom a nekem valót.
Van nekem itthon ugyanis egy Gastroback 42612 eszpresszó gépem, amit úgy vettem, hogy csak egy darab két csészés duplafalú szűrőt adott hozzá a jóember. Ezért most kellene a három másik ami gyárilag járna, hogy kilegyen a szett.:
egy csészés duplafalú
egy és két csészés szimpla falúEzeket hol tudnám beszerezni és mennyiért?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Gastroback 42612 gépbe szeretnék venni szűrőt. Ezt hol tehetem meg Pesten, esetleg rendelni netről valahonnan?
Duplafalú egyadagos kellene elsősorban, mert csak dupla adagosom van meg.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest