- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sinisi #59998 üzenetére
nálam az van, hogy "csokis" kávékhoz (itt nem a paljoc-féle sötétebb verzióra gondolok, az nekem már szén, hanem a régi, világosabb choco és spicy kávékra) jó volt a mini-silvano páros is. azért is nyeltem egy nagyot és költöttem el egy kisebb vagyont a gépre és darálóra, hogy egyszer és mindenkorra ki legyen pipálva a téma, akár az unokáimnak is, valamint, hogy ihassak itthon drágább, érzékenyebb, világos pöriket.
akárhányszor kimegyek egy kávés eventre, a casmo kávék mindig qrva jók, valamint mindig kb. a legjobbak. eleve régóta ismerem a csapatot és nagy tisztelőjük vagyok, szóval logikus volt, hogy akkor jól előfizetek. és szomorú vagyok épp ezért, mert végső soron hagyon hasonló eredményeket értem el, mint korábban. magyarán, ezért aztán kár volt drága vasakat venni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló