Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Én is elég sokat szenvedtem a 800-zal. Rendszerint azok mondják az ellenkezőjét, akiknek 702-je volt/van... Ha én tudom előre, hogy nem egyszerű alátétekkel működik, tuti a 702-t veszem..még olcsóbb is lett volna..
(#46155) Alvarez81
Szerintem próbálkozz majd duplákkal, én már csak azt iszom. Kicsit dupla ristrettós lefolyásban. -
vicces
addikt
válasz
Bazsee71
üzenetére
kávé bele, aztán őrlés. a végén paskolás. annyi van hogy én még úgy paskolom sokszor, hogy nyomom még a motornak. lehet ez a baj? a többiek hogy szedik ki a pangó őrleményt belőle?
a harióról nekem nagyon jó a benyomásom. minden kávét órával húzok mióta eszpressozok és nem mondanám, hogy nem alkalmas erre a feladatra. az is igaz, hogy eddig maximum 10x őröltem vele 15-16 grammokat. lehet nincs még el vagy bekopva. de nagyon tetszik. a teteje is már az újabb fajta szilikontető ami nem fog tönkremenni.
különben a 702-est lehet alátétezni, ezt a 800-ast nem. legalábbis nem találtam sehol erről irást. persze szerintem lehetne. megvárom a következő kofiváltást vagy esetleg tényleg levadászok valami pár napos pörit itt minálunk és persze kap még esélyt, de nem reménykedem már. ha továbbra sem lesz jó, akkor eladó lesz féláron. ajánlom figyelmetekbe!
esetleg még a szűrőm lehet ami miatt nem jó nekem ez a daráló. valaki irta már itt, hogy cserélt szűrőt és az őrleményt feljebb kellett csavarni durvább irányba. én még mindig a gyári dupla ranchiliot használom. eddig ez is megtette. mint ahogy a kávégép is. egy rossz szót nem tudok rá mondani, főleg mióta megkapta az extra "beültetéseit" fragolától. hibátlan a gép, nem is kell jobb
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest