Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
Wolfy999
üzenetére
Ez is megcsinálja valamilyen szinten, ezért vagyok némileg szkeptikus az OCD klónokkal.
A fő probléma szerintem az, hogy a darálók púpoznak, a karbaőrlősek középre, a dózerosok oldalra. Olyan eloszlató cucc kellene, ami középről a szélekre is oszlat, nemcsak körkörösen. Persze a körkörös oszlatás is sokkal több, mint a semmi. De az OCD a sok, legalább 30%-nyi síkjaival szerintem kérdéses.A maroktamper viszont szerintem zseniális, olyanom lesz hamarosan, csak nem alátétes, hanem fokozatmentes.
-
lagoon79
tag
válasz
Wolfy999
üzenetére
nekem az összes ilyen megoldással egy bajom van (ezért is kérdeztem lent, amit): mélységben nem csinál semmit, csak a felszínt mozgatja. aki amúgy is wdt-vel készít elő, annak az már sima ügy. ha valaki, nem készít elő komolyabban (mert lusta), annak ez az ocd és társai megoldás biztos sokat dob majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs