Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
jveres
üzenetére
Arról majd még kicsit később, már vannak benyomások, de semmilyen kijelentést nem szeretnék elhamarkodottan tenni. Az előző két napban egy 250 grammos három hetes Sidamoval játszottam, ma tértem át a friss Yirgára, megvan a beállítás mindkét darálón, ugyanúgy folynak, csak a kávé fogyasztási kapacitásom nem vég nélküli. Ráadásul most pl. 2x2 szimpla csapolás ment egyiken másikon, a gép 90 fokon, az őrlemény 11,5g, a lefolyások 32 mp-ek és első körben tök mást éreztem mint a másodikban. Ha a mostani kör első csapolásából kellene véleményt mondanom, akkor valami olyat fogalmaznék meg, amit hifis meg talán Te is a Strietman géppel kapcsolatban, hogy sokkal kerekebb, lágyabb, kifinomultabb volt a HG One őrleményéből az ital, míg a Catleré virgoncabb de egyben picit karcosabb, egyes jegyek hangsúlyosabbak, ilyesmi. De nem mondanám egyikre se hogy na ez aztán annyival jobb a másiknál, hogy ihaj. Pláne hogy volt egy második kör is, amikor meg nem éreztem ilyen markáns különbséget. A hétvégén még nyomom különböző babokkal, aztán ha időm és Katoczi engedi, a Jollyval is összeeresztem.
A mai tapasztalatból azt summáznám, hogy mondjuk az őrleményekből készült kávét lányokra átkonvertálva: a HG One egy szőke finom kis úri kisasszony, hamvas, szelíd, hibátlan, szende, a másik meg telivér, barna, néha káromkodik egyet, de szép az is és maga az ördög néha. Na aztán hogy kinek melyik tetszik, az nyomja rá az áment az érdemes volt-e megvenni 400 ezerért kérdésre. De nincs még vége, hétvégén talán jobban sikerül kibogozni a dolgokat, még az is lehet végül hogy a tekerős az ördög.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó Gaggia Mini + PID Box!
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest