Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomace91

senior tag

válasz lszlfrng #141042 üzenetére

Egy "ŰrGaggiára". Ami lényegében egy full tuning GC csak fragola által csinált rézbojler van ebben. Omron E5CC PID (nincs használva, csak az SSR), rézbojler, duplán körbeteker rézcső, 6 ipari fűtőszál, réz állítható OPV, réz gőzkar, szűkítő 3 járatú és kazán között (ezt kivettem, hogy ne szóljon bele a profilozásba), tágulási (nem szoktam üríteni, hogy ne szoljon vele a profilozásba), nyomásmérő manométer (nem vettem ki, benne van a Gaggiuino sajátja is a körben), réz terítő, pumpaszabályozó (kivettem, mert a Gaggiuino saját maga csinálja ezt). Annyi a változást kellett a szoftverben eszközölnöm, hogy a dupla rézcső és a rézbojler miatt nekem a hőfokot nem kell offset-elni, alapból a Gaggiuino 7°C-os offsetet használ.

Még régen csináltam meg a Gen 2 nél a Lego build-et, akkor még a PCB verzió csak készülőben volt. azotn kicseréltem a Blackpill-t meg a kijelzőt és így teljes értékű Gen3 van. HW scale-t meg a TofnLed-et is megcsináltam. Kívülről a hátuljára van rögzítve a műanyag háza a Lego build vezérlésnek, mivel a gépen belül nem túl sok hely van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés