Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lojzi1
csendes tag
válasz
fecke78
üzenetére
Szintén Profitec Go. Én végül megvettem a gyári Profitec naked portafiltert, 50 eur körül volt. Először az Expolygonnál vettem egy Rocket kart, az is 18e volt, de annak a fülei túl vastagok voltak és nagyon szorult, lereszelni meg nem akartam belőle. Elcseréltem egy csoda fanyelű AVX karra, az meg egy kicsit szélességében volt kevés, szörnyű csikorgó hangot adott ki fölrakáskor és csak a fül szélén fogott. Ezután meguntam és vettem a gyári ECM/Profitec kart, az tökéletes. Biztos van más is ami passzol, de nem akartam tovább kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI Avata drón + akkumulátor
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mr.Csizmás