Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz #12926 üzenetére
na nekem 17.8-al ment, küldöm a képet hogy mennyi hely maradt a penge alatt: [kép]
Lefőzve: 26mp 44ml 93fok ricni egyel durvábbra véve.. Kicsit citrusos savanyús kevés keserűség.. Ennél azért több olaszos vonal kell bele úgyhogy visszaveszem finomabbra az őrlést. [kép] Amit érdekesnek találok hogy 36 vagy 44 ml, nincs olyan kiugró difi mint amennyire gondoltam...
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz #12926 üzenetére
Az én időmből kiindulva akár 25mp-ig is le lehet menni ha nem megy el a keserű mellékíz... Illetve nekem az lehet ami számít hogy le tudtam menni úgy nyomásban (nem tudom az neked hogy alakul közben) hogy ne akadjon ki a manométer (és jöjjön ki jelentős vízmennyiség a túlnyomás-szelepen). Az növelheti meg annyira a kioldódást hogy bejönnek a túlzottan keserű ízjegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest