- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tuzpenge #10794 üzenetére
nyilván nem egy lunar (nem mintha az valaha a közelemben lett volna).
mindenképp előny, hogy a Dedica-hoz elég kicsi, az előző (az is avx volt, de sokkal nagyobb) nem fért el. az előzőhöz három AA(A?) elem kellett, azt nem volt kényelmes cserélgetni, itt pár havonta rádugom usb-c kábelre és kb. 1-2 óra alatt feltölt (napi átlag 1 kávéra használom). annyi ideje még nincs meg, hogy az akksi tartosságáról nyiltkozzak, de ha gari után megpurcanna, akkor valszeg relatíve könnyen találnék csere akksit.
hátrány, hogy néha kicsit bizonytalankodik a tizedgrammoknál (néha "billeg" mondjuk 13,3 és 13,4 között). Illetve, pont miután tegnap(előtt) jól megdícsértem, ma (tegnap) reggel csinált egy furát, valamiért 2,X grammal többre ugrott mérés közben. ilyen még nem volt egyszer sem. nullázás után újra rendesen ment.igazából csak két funkcióra használom, tárázásos mérés, és stopper. egyszer kipróbáltam azt, hogy automatikusan elinduljon a stoppert, amikor elkezd nehezedni a pohár, de aztán fel lettem itt világosítva, hogy gombnyomástól mérünk, így azt azóta se használtam, nem tudom mennyire magabiztosan tudja.
ha onnan nézem, hogy csak egy mérleg, akkor persze van feleennyiért is használható, ha onnan, hogy mennyi a lunar, akkor számomra egy elfogadható kompromisszum volt azért cserébe, hogy nem kelljen elemeket cserélgetni/venni és beférjen a csésze alá. én nem bántam meg.
ymmv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest