Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Köszönöm szépen fiúk a kedves hozzászólásokat. Anélkül, hogy bárkit is kiemelnék, guest hozzászólása nagyon biztató volt, akinek a nővére feküdt ilyen betegséggel kórházban és teljesen felépült. Az orvosok is azt mondják, hogy ebből 100% - osan fel lehet épülni. Engem csak az immunrendszerének az állapota izgat, mert sosem volt az a nagyon erős ember. És itt csak tüneti kezelést tudnak adni, ami azt jelenti, hogy 4 - 5 infúzió egymás után, mivel enni minimálisat eszik és néha - mint ma is - az is kijön belőle. A mai napon azonban háromnegyed részben láztalan volt, csak a hányás után emelkedett fel 37,3 - ig a hőemelkedése, de a nap végére ismét normális lett a hőmérséklete. Az orvosok szerint hullámzik a betegség. A baj az, hogy a karja már elég csúnya a sok infúziós tűtől (branül - nem tudom így írják -e) és fennállhat még a vénagyulladás is.
Nem tud valamelyikőtök valamilyen immunerősítő szert? Én persze nem hiszek a teákban és egyéb főzetekben, de ha tudtok valamilyen hatásos szerről természetes anyagokból, akkor ne habozzatok megosztani velem. Még egyszer: nagyon sokat jelent nekem, hogyennyien kiálltok mellettem, még ismeretlenül is.
Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest