- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szomorú
csendes tag
Játszik valaki ezzel a játékkal?Elég régi ez a topik.
-
Pirkhoffer
csendes tag
Hello! Amikor el akarom inditani a játékot ezt irja ki: It's not service hour or time for system check. Can't connect to the server, és nem indul el! Már egy hónapja nem birok játszani!

Help Me!
KilleR18: te nem vagy belépve MSN-en! A Freemailem meg besz@rt!
[Szerkesztve] -
KilleR18
csendes tag
Szia!
Az azt jelenti hogy nagyon túl van terhelve a szerver, és azért nem enged be.
Velem is szokta csinálni néha, de én kib@szok vele, mert van egy megoldás ami beenged. Ha nagyon érdekel leirom, de nem ide, hanem vagy irsz egy mailt nekem az ezsiastomi@vipmail.hu címre vagy felveszel msn-en ami ezsi@hotmail.com a címe és akor elmagyarázom szépen lassan. Igy pöttyet hosszadalmas de felfoghato hamar.
De van egy két infó a weboldalamon is ami ez: Bővebben: link
Remélem tetszeni fog.
Addig is sok sikert probalkozz, és vagy írj vagy vegyél fel az ezsi@hotmail.com -os MSN-re.
Üdv.: KilleR18 -
Pirkhoffer
csendes tag
Hello mindenkinek! Nem indul el a Kal Online a gepemen! Ezt irja ki:It's not service hour or time for system check. Can't connect to the server.
Mi lehet a baja? -
KilleR18
csendes tag
Sziasztok emberek!
Én nagy híve vagyok a KalOnline nevű mmorpg játéknak, ezért is játszok vele napi 4-5 órát.
Szerintem nagyon kúl a játék, lehet benne mindent micsálni és a legjobb benne az hogy TELJESEN INGYENES. YUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
A játékban a nevem a felhasználói nevem egyben is --> KilleR18
Ez a karim magician (varázsló), először egy knightom volt abba eljutottam lvl 37-ig csak aztán rájöttem hogy a knight egy sz@r karakter, mert nagyon lassú, igaz hogy a lvl 50-en az lesz a legerősebb de partytársként sem kell nagyon low lvl-en. Ezért váltottam varázslóra, mert a mage az kell állandóan partyba heal-elni (életet tölteni), és a mágus messziről tud támadni, nem úgy mint a knight, hogy annak oda kell mennie a szörny szája elé, és úgy ütni. Igaz neki sok élete van, de akkor is fél óra mire lvl 30-on egy Dogebbi Face-t, a mágus pedig lvl 30-on simán megöli tök hamar.
Én a MagyarLovagok nevű guildban (klánban) vagyok. Nagyon jó az a klán, már tisztára összeszokott a csapat, és már nagyon jól ismerjük egymást. Én most ezzek a karakterrel lvl 39 vagyok. 3 HÉT ALATT LETTEM LVL39. Ezt add össze. Megnézem hogy mikor leszel lvl 39 3 hét alatt. soha.
PP Már bocsi, de szerintem nagyon kúl 3 hét alatt 39 lenni.
Nos egyenlőre ennyit. Ha még ír ide vki, akor írok énis.
Ja, és bárkinek bármi kérdése van, szivesen válaszolok, mert ''szinte'' mindent tudok a játékban lévő help-ekről.
Üdv mindenkinek.
KilleR18
Igy irjatok ha akartok: @KilleR18 (szöveg)
Ja az oldalam címe Bővebben: link ahol a KalOnline-hoz is vannak soksok dolog. Igaz még nemjó, de alakulgat. Képek már vannak fent
) -
deadguy
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Te nem KO-ztál régebben? Vazz, lehet hogy keverlek valakivel?

-
deadguy
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Hát nem is tudom... nálam nuku lagg. Nagyon szépen fut, (majdnem) minden grafikai effekt mellett. Spec nekem a hangok tetszenek nagyon
az irányításból tényleg hiányzik az abalak szélére érő egér által generált kamerafordulás (p***ba de szépen leírtam
). Nekem Aaryth néven egy lvl8 íjászom van, most találtam csak teacher-t, ugyanolyan cuccokat adott, mint ami volt
Azt mondta majd keressem meg ha lvl16 és 20K geon boldog tulajdonosa leszek. Nekem nagyon bejön!
--- OFF ---
Nofree, asszem ma jön ki a Knight Empire a KO alá, ha érdekel....
---ON
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
Régen én is játszottam vele
45 percnél többet sztem nem is nagyon
Kb egy éve volt, h letöltöttem. Hhhááááttt..... khmm...
Grafikailag tényleg nem rossz egy MMORPG-hez képest, csak a lag... sokan voltak, 1 kis térképen... nagyon sokan.... Hát el sem tom mondani, h városokban hogy akadoztam, késöbb elvittem egy harcost 8as szintig, azt bejött a ''Kék halál''
Újraindult a gép, stb, utána elindítottam a gamet, és mielött bármit mutatott volna a Kalból, megint ''Kék halál'' Azt rögtön töröltem a gamet
Nem tom igazán ez mitől lehetett....
Amúgy nem is bánom h töröltem, akkoriban voltak sokkal jobb mmok
-
nofreenick
aktív tag
amíg nem tom megvenni a gw-t én is ezzel játszom...
tegnap volt a második alkalom, h beléptem, de nagyon tetszik...
gw után a graf, nem olyan nagy szám, de nem is vészes... az irányítás nem nagyon tetszik, a hangokat meg ki kellett kapcsolnom, mert borzalmasan idegesítőek...
Ha vkit érdekel karakterem neve: ShanTholina (lv7 garázsló)
nem jöttem rá, h a magasabb szintű karaktereknek miért jó, ha van student-jük (gondolom kapnak érte vmi + juttatást), de nekem is van teacher-em, és kaptam +cuccokat...
gyertek minél többen játszani! a kliens összesen kb 250mb és full ingyenes az egész... érdemes kibróbálni! -
deadguy
aktív tag
Na itt a ''bővebben''. Telepítés, regelés könnyen ment semmi nagy kunszt. Az elején a karakterkreálásnál 3 lehetőség van: Archer, Magician és Knight. Kinézetre mindegyiknél 3 arc és 3 haj forma. Alaptulajdonságok a következők: Health, Strength, Intelligence, Wisdom, Agility; kezdésnek 5 pontot lehet elosztani ezek közt.
Az elején ami feltünt, hogy mindenki árul (mint a Knight Online-ban
). az NPC-k a falu különböző pontjain vannak, ők adják a küldiket. Szörnyek terén csak Demon-okkal találkoztam és ezek fajtájával (Demon Scout, Demon Vulgar, etc.) Érdekesség, hogy van minden kasztnak egy ''Beheading'' nevű skillje, ezt akkor kell használni, amikor a monstát megölted, az térdre esik elötted, ilyenkor le lehet csapni a fejét ezzel a skill-el, és ilyenkor 10% al töltődik a manád és a HP-d. Lehetőség van benne átalakulni valami speckó tárgy segítségével, amit még nem találtam meg sajna: ilyenkor a Knight-ból Ancient Tiger lesz, a Magician-ból Ancient Bird, az Archer-ből pedig Black Panther. A monsta drop a szokásos: pénz, potion esetleg fegyver néha pedig quest item. Lehet a fegyvereket upgrade-elni is, ha jól vettem ki, ezt helyben magadnál meg lehet oldani, csak rá kell húzni az upp cuccost a fegyverre/armorra és kész. Na már most hogy ennek sikerét mi befolyásolja, az még titok.
Szintlépésenként ugye van az említett 5 pont és 1 skillpont, amit a faluban lehet beváltani az NPC-knél (Knight Master, Bow Master, Magician Master). Vannak benne klánok is, párbajok, de erre még nem jöttem rá nagyon, mert az angol tudásom meglehetősen hiányos, így még a hivatalos oldalról sem sokat tudtam meg.ű
Most találtam egy linket, kis helperke:Bővebben: link
Na remélem más is kipróbálja ezt a game-t inen a PH!-ról. -
deadguy
aktív tag
Grafikailag nagyon csúcs, az irányítás picit fura, kevés laggot tapasztaltam... bővebbet később.
-
Slayer Valor
őstag
Erősen OFF:
Zenty te hová tűntél GW-böl?
Hetek óta nem látlak.... -
deadguy
aktív tag
Én most töltöm le, aztán majd írok véleményt. Addig csak megteszi amíg a Knight Online-ra ki nem jön a Knight Empire...
-
HolloW
senior tag
-
HolloW
senior tag
Egy kis szösszenet a játékról :
Ez a játék is a Távol Keletet vette fel alapkoncepciónak, a grafikáját ha teljesen feltoltjuk nagyon jól néz ki, viszont a harci effektek borzasztóak lettek benne. A Hangok eléggé egyhangúak , a játék egyediségbe nemsok dolgot tud felvonultatni, de ilyet még nem láttam máshol , mégpedig a játékosok egy bizonyos ido után szörnyeké tudnak alakulni a harcok alatt !! A Knightok Ancient Tigerré a Magicianok Ancient Birdé és az Archerek Black Pantheré. Lehetoség van még a játékba horgászatra, amit kifogunk abból a kocsmába ételeket tudunk készíttetni
. A játék irányíthatóságba nem valami kiemelkedo, átlagos és sajna nem foglalkoztak eleget a játéknak ezen részével, viszont ami pozitívan érintett még a játékba hogy a játék szerverek rogyásig megvannak telve így ha party kell mindig talál az ember
Összesítve ha valami megszokott és nyugodt játék menetre vágysz akkor itt az alkalom.
Forrás : Hun MMO Central -
Zenty
őstag
Azt hiszem ez full ingyenes régeben probáltam akkor eléggé lagosak voltak a serverei ,de lehet azóta javult már?
-
Pirkhoffer
csendes tag
Nem játszik senki? Pedig zsír gém!!!
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Pirkhoffer
üzenetére
Pontosan mi ez és mennyi az előfizetés?
-
Pirkhoffer
csendes tag
Hello mindenkinek! Tegnap töltöttem le ezt a játékot. Szerintem nagyon zsír... Játszik a Kal Online-val valaki? Vagy csak én? Töltsétek le a játákot innen: Bővebben: link és csináljatok account-ot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Help Me!
PP Már bocsi, de szerintem nagyon kúl 3 hét alatt 39 lenni.
)

az irányításból tényleg hiányzik az abalak szélére érő egér által generált kamerafordulás (p***ba de szépen leírtam
Azt mondta majd keressem meg ha lvl16 és 20K geon boldog tulajdonosa leszek. Nekem nagyon bejön!
Újraindult a gép, stb, utána elindítottam a gamet, és mielött bármit mutatott volna a Kalból, megint ''Kék halál'' Azt rögtön töröltem a gamet