Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rndCommenter
újonc
válasz
Drizzt
üzenetére
Nálunk kivezették ~3 éve és habár szóban van lázadozás azóta is és volt aki részben emiatt is mondott fel, egyszerűen nincs akkora nyomatéka, hogy bárkit is érdekeljen.
Az USA HQ-ban sem ezt, sem az inflációt, sem más lokális problémákat nem hogy nem éreznek át, hanem konkrétan nem is tudnak róla (felsővezető tőlem hallott ezekről először) legtöbb esetben mert ez lokális hatáskörben eldöntött juttatás volt.
Akik még utolsó pillanatban kértek újat, azoknak is lejár a leasingje hónapokon belül és szépen végleg elfelejtődik a dolog.
Cserébe piachoz és inflációhoz igazíthatták volna a 10 éve változatlan mennyiségű pénzt amit az autór helyett lehet kérni, de nem tették. Ennek már 2-2.5x szorzónak kéne lennie. Lényegében annyi bruttó váltaná ki aminek a nettójából leasingelni/szervizelni/tankolni tudsz egy alsóközép-középkategóriás (15-20m) nem fullosan felszerelt autót. -
rndCommenter
újonc
válasz
htomi85
üzenetére
Bocsi ha rosszul fogalmaztam, hívhatjuk kúltúrmarxizmusnak is vagy bárminek ezt a természetellenes, erőszakos egyenlősítési mániát. A lényeg hogy egy politikai ideológia és ellentétes a meritokráciával. Innentől már bármi is legyen az, bármilyen storyval amit kitalálnak köré, gáz. Ennél mélyebben nem is mennék bele ebbe a kérdésbe.
#22173 @tco@
Egyébként bennem is nagyon rossz érzések vannak ezzel kapcsolatban.
"Don't hate the player, hate the game."#22175 vzozo
Nem kizárt, hogy el fog érkezni az a pont is egyszer, viszont ettől eltekintve szeretem a jelenlegi munkaköröm szóval óriási kárnak érezném csak ezért offolni. Egyébként nem megoldás arrébb ülni egyel, hiszen mindenhol ez van/lesz csak az agymosás előrehaladottsága van más szinten.
Semmilyen tematikus levelezőlistán nem vagyok rajta, csak a general kommunikációt kapom amit az egész cég. Lehet nem is dolgoznék ha még azokat is olvasnám meg részt vennék minden ilyen programon.
Bár lehet akkor nem is kéne... -
rndCommenter
újonc
válasz
bilimbalam
üzenetére
Sajnos én is csak alátámasztani tudom a többetek által leírt tapasztalatokat. Szándékosan eldobható userrel...
Szintén amerikai multi, neomarxista propaganda csúcson van pörgetve, nagyjából így néz ki az élet:- minden hétre jut nő, meleg, transz, fekete, latina, újabban ázsiai vagy hasonló tematikájú esemény
- van amikor egész hetes vagy hónapos kisebbségi tematikájú program sorozatok vannak, mindegyik arról szól hogy hogy hogyan emporwereljünk mindenkit aki nem fehér férfi
- egyszer megszámoltam, több tucat szervezet van a cégen belül ami nők előrejutását segíti mindenféle mentorálásokkal, networking eventekkel és trainingekkel, eközben férfiaknak 0 azaz nulla ilyen létezik
- teljesen nyíltan kommunikálják évek óta hogy előléptetésnél és hiringnél a nem elsődleges szempont mert el kell érni a kitűzött x% kvótát és különben is diversity meg progress
- saját környezetemben is volt hogy láttam ahogy két jelölt közül a HR !felülbírálta! a manager választását és a nőt vették fel, mert kvóta
- soha semmilyen körülmények közt nem foglalkozik senki a férfiak/fehérek/heterok problémáival és életével
- technical language policing - whitelist/blacklist, blackout/brownout, master/slave és hasonlókat ezerrel cserélik le más kifejezésekre és alakítják át a rendszereket és procedúrákat ahol említve vannak, hiszen ezek is a fehér ember elnyomó eszközei...
- budapesti irodába van hogy indiából költöztetünk embereket (ugyan ez india és kanada közt), ezt mondjuk részben még meg is értem ha máshogy nincs munkaerő, viszont ha te innen akarsz nyugatabbra menni, az felejtősFélelmetes látni amikor egy ekkora befolyással bíró cég tudatosan és ünnepelve bontja le a meritokrácia vívmányait.
Lélekben már én is felkészülök arra hogy a rendszert meg kell tanulni felhasználni, ugyanis nincs menekvés előle, előbb utóbb minden céghez be fog törni. Az már biztos, hogy ha bárhova jelentkezni fogok a jövőben, már nem a valós nememet fogom beírni hiszen az versenyhátrányt jelent a diszkrimináció miatt. Lesz egy tökéletes avatarom az éppen "legelnyomottabb" nem/etnikum/vallás kombóval és kötelezni fogom a HR-t rá hogy bizalmasan kezeljék mivel ez privát ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár lehet akkor nem is kéne...