Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Hannibhál
üzenetére
Csak azért csinálják, hogy ne legyen pofád fizetésemelést kérni. Én semmibe sem nézem ezeket az értékeléseket. A munkáltatód annyira értékel, amennyi fizetést ad. Ha én egy helyen sokáig nem kapok emelést, akkor keresek olyan helyet, ahol többre értékelnek. Minél magasabb fizetésű helyre sikerül bekerülnöd, annál biztosabb lehetsz benne, hogy olyan munkát csinálsz, ami értékes. Persze vannak módosító tényezők (túlóra, hajtás, stressz), de mindig lehet tovább lépni.
Az első 2-3 munkahelyemen még én is komolyan vettem ezeket az értékeléseket, visszajelzéseket, miben kell fejlődnöm meg ilyesmik, próbáltam is aszerint tenni. Egy idő után láttam, hogy bullshit az egész, kiszúrják az ember szemét 2-3%-os éves fizuemelésekkel, aztán meg kihajintják szemrebbenés nélkül az egész csoportját. Azóta úrrá lett rajtam a zsoldos mentalitás, oda megyek, ahol többet fizetnek, érzelmet nem viszek bele. Ha megunom 2-3 év után, akkor keresek másik helyet +20-30%-ért, és általában találok is. Nem érdekel a corporate létra megmászása sem, hogy valami röhejes előléptetésért hónapokig smúzoljak menedzserekkel. Így csak a szakmámmal foglalkozom, a munkámat elvégzem, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest